Lidmaatschapsovereenkomst KV Wolderwijd

Met behulp van onderstaand formulier kun je je eenvoudig aanmelden bij KV Wolderwijd.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging in je mailbox.

Persoonlijke gegevens

Overige gegevens

Contributie

Bij ondertekening neemt u tevens nota van het feit dat de contributie vooraf verschuldigd is. U ontvangt géén rekening. Betaling is alleen mogelijk via machtiging voor incasso.
Opzegging van het lidmaatschap kan uitsluitende vóór 1 mei voor het volgende seizoen. Indien tijdens het lopende seizoen wordt opgezegd, dienen zowel de bondskosten voor het hele seizoen te worden voldaan, evenals de contributie van de vereniging tot het einde van het seizoen. Wilt u hier terdege rekening mee houden!

U bevestigd als ouder/verzorger tevens behulpzaam te zijn met het uitvoeren van eenvoudige vrijwilligerstaken, zoals het vervoeren van jeugdleden naar uitwedstrijden of kantine- & zaaldiensten.

Opmerking aan ouders /verzorgers: Wedstrijdkleding wordt op basis van huur verstrekt door de vereniging.

Door het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan KV Wolderwiid om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens contributie, overeenkomstig de opdracht van KV Wolderwijd. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Privacyverklaring

Met het versturen van dit formulier verklaar ik bekend te zijn met de inhoud van het Privacy Beleid van KV Wolderwijd, dat ik op de website van de vereniging heb geraadpleegd, en geef ik de vereniging hierbij expliciet toestemming voor het verwerken van mijn persoonsgegevens dan wel de persoonsgegevens van mijn minderjarige zoon/dochter overeenkomstig dit Beleid. Lees hier de Privacy Verklaring van KV Wolderwijd.

Algemene Voorwaarden

Met het versturen van dit formulier verklaar ik bekend te zijn met de inhoud van de Algemene Voorwaarden Beleid van KV Wolderwijd, dat ik op de website van de vereniging heb geraadpleegd. Lees hier de Algemene Voorwaarden van KV Wolderwijd.

Ondertekening

Bovenstaande gegevens zullen door ons worden behandeld zoals omschreven in ons Privacy regelement. Onze penningmeester zal een bevestiging sturen van de aanmelding naar het opgegeven email adres.

Wij wensen je veel plezier bij KV Wolderwijd.

• Glasbewassingnederland.nl
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Official Pizza partner KV Wolderwijd
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Bakker Bart
  • Onze KV Wolderwijd webshop
  • KorfbalTotaal.nl
  • Fysio Focus Zeewolde
  • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
  • Financiële Dienstverlening
  • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
  • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
  • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
  • Voor al uw maatwerk