Hallo, heb je een vraag? Of wil je iets weten? Dat kan eenvoudig door te gaan 'Appen' Of stuur een mailtje naar info@kvwolderwijd.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page

2011 KVW Ledenshop banner

  • Home
  • Vertrouwenscontactpersoon

Vertrouwenscontactpersoon

Sporten doe je voor je plezier!
Korfbalvereniging Wolderwijd is een vereniging die open staat voor iedereen uit de samenleving. Onze vereniging biedt alle leden de ruimte prestatiegericht óf recreatief te korfballen.
KV Wolderwijd wil een vereniging zijn waar iedereen zich thuis voelt en met plezier sport. Gedrag en/of taalgebruik dat als ongewenst of intimiderend wordt ervaren, wordt  niet getolereerd. Hieronder valt ook: pesten, agressie, seksuele intimidatie en discriminatie.
Leden, ouders, trainers, bestuursleden, vrijwilligers of toeschouwers die te maken krijgen met ongewenst of intimiderend gedrag en hier met iemand over willen spreken kunnen contact opnemen met de vertrouwenscontactpersonen (VCP) van KV Wolderwijd.
De VCP is het eerste aanspreekpunt bij meldingen van ongewenst gedrag en/of (seksuele) intimidatie en biedt daarin een luisterend oor. Een gesprek met de VCP is in beginsel altijd vertrouwelijk. De VCP zoekt samen met de melder naar oplossingen, geeft ondersteuning, advies en informatie. Soms is dat genoeg om zelf weer te weten wat te doen. In andere gevallen kan de VCP de melder doorverwijzen naar iemand binnen de vereniging of naar (hulpverlenende)instanties.
De VCP bespreekt elk incident geanonimiseerd en in grote lijnen met een afgevaardigde uit het bestuur. Dit omdat het bestuur verantwoordelijk is voor een veilige vereniging voor iedereen.
Positie binnen de vereniging
De VCP valt onder directe verantwoordelijkheid van de voorzitter maar maakt in deze functie geen deel uit van het bestuur.

Vertrouwenscontactpersoon en contactgegevens:
Anita Jaafar
Telefoon: 06-41585942
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Evenementen Agenda

Jubileumdag 30 jaar KV Wolderwijd
zaterdag 09 april
Aanvang: 09:00
Ned. Kampioenschap B-aspiranten
zaterdag 25 juni
Aanvang: 08:00

Competitie Agenda

Geen evenementen

Bestuursagenda

Bestuursvergadering
maandag 31 januari
Aanvang: 19:30
Bestuursvergadering
maandag 28 februari
Aanvang: 19:30
Commissie vergadering
maandag 28 maart
Aanvang: 19:30

Kantine Agenda

Geen evenementen