Hallo, heb je een vraag? Of wil je iets weten? Dat kan eenvoudig door te gaan 'Appen' Of stuur een mailtje naar info@kvwolderwijd.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page

Schoolkorfbal

JAM Schoolkorfbal toernooi op vrijdag 25 september

Het jaarlijkse JAM Schoolkorfbal toernooi wordt dit jaar gehouden op vrijdag 25 september. Vanaf 15:45 zal dit sportieve evenement van start gaan op de velden op sportpark de Horst.

Als gevolg van de Corona crisis zal het toernooi er iets anders uit zien dan een ieder van ons gewend is.

Dit jaar zal er alleen door de groepen 5 van de basisscholen in Zeewolde worden gestreden om de hoogste eer. Helaas hebben we moeten besluiten om geen groepen 4 uit te nodigen dit jaar. De organisatie van het JAM Schoolkorfbaltoernooi bekijkt de mogelijkheden nog voor een apart evenement voor groep 4.

Ook zullen er dit jaar geen trainingen zijn voorafgaand aan het toernooi. Ook dit is als gevolg van het virus niet haalbaar om te organiseren.

Ook zullen er op de toernooidag een aantal aanpassingen zijn:JAM

 • Alleen de deelnemers, coaches en scheidsrechters mogen het veld betreden.
 • Per team maximaal 2 coaches.
 • Alle toeschouwers, ouders en overige begeleiding kunnen de wedstrijden bekijken achter de hekken. (buiten het veld)
 • De kantine van KV Wolderwijd is dicht. 
 • Alleen de toiletten mogen gebruikt worden. Maximaal 2 persoenen gelijktijdig naar binnen.

Lees meer

24e JAM Schoolkorfbaltoernooi zeer succesvol

Even was er twijfel bij de organisatie: kan het wel doorgaan vanwege de weersvoorspellingen? Het ging door en het werd weer een succesvol JAM Schoolkorfbaltoernooi.

Voor de 24e keer waren alle leerlingen van de groepen 3 & 4 van de basisscholen in Zeewolde uitgenodigd om deel te nemen aan het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi. Uiteindelijk waren er 35 teams, ruim 200 kinderen, die zich hadden opgegeven.

Lees meer

JAM Schoolkorfbal toernooi vrijdag 27 september

Op vrijdag 27 september wordt het 24e JAM Schoolkorfbaltoernooi georganiseerd door KV Wolderwijd.

Aan dit JAM Schoolkorfbaltoernooi doen ook dit jaar weer de groepen 4 & 5 mee van alle basisscholen in Zeewolde.
Tijdens het toernooi wordt er gespeeld volgens het 4-Korfbal systeem. 2 teams van ieder 4 spelers, 2 jongens en 2 meisjes, spelen op 1 veld tegen elkaar. Een mooie vorm van korfbal waarbij alle spelers mee moeten doen om uiteindelijk proberen te scoren.

Het JAM Schoolkorfbaltoernooi start vrijdag 27 september om 15:45 uur op de korfbalvelden van KV Wolderwijd op sportpark De Horst aan de Horsterweg in Zeewolde. De prijsuitreiking zal zijn rond de klok van 18:00 uur.

Lees meer

13 & 20 september Schoolkorfbal training bij KV Wolderwijd

Ter voorbereiding op het jaarlijkse schoolkorfbal toernooi in Zeewolde, bieden we de groepen 4 & 5 van de basisscholen in Zeewolde weer de mogelijkheid aan om 1 of 2 trainingen bij te wonen op de velden van KV Wolderwijd.

Dit jaar vinden de trainingen plaats op vrijdag 13 en vrijdag 20 september. Op beide dagen beginnen we om 17:00 uur. De korfbaltrainingen duren tot 18:00 uur.

Onder begeleiding van leden van KV Wolderwijd zullen we de leerlingen de basis regels van het korfbal vertellen. Daarnaast zullen ze een aantal leuke korfbal gerelateerde oefeningen/spelletjes doen.

Alles op een rijtje:

 • Schoolkorfbaltraingen
 • Voor de groepen 4 & 5 van de basischolen
 • Op vrijdag 13 & 20 september
 • Van 17:00 tot 18:00 uur
 • Onder begeleiding van korfballers van Wolderwijd
 • Op de sportvelden op sportpark De Horst

Zorg dat jij er ook bij bent!

Het schoolkorfbaltoernooi zelf vindt plaats op vrijdag 27 september en begint om 16:00 uur.

EHBO-er gezocht!

EHBOWie wil/kan ons vrijdag 28 september helpen als EHBO-er bij het schoolkorfbaltoernooi?

Het gaat meestal om kleine handelingen zoals koelen, pleister plakken en een troostend slokje water.
Kun jij vanaf 15:45 tot uiterlijk 18:00 uur ons helpen, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alvast bedankt voor jullie hulp.
p.s. na afloop eten we gezamenlijk een frietje met een snack

Wie kan er fluiten op het schoolkorfbaltoernooi?

ScheidsrechterOp vrijdag 28 september vindt weer het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi plaats voor de groepen 4 & 5 van de basisscholen. Deze middag start om 15:30 en zal om ±18:00 afgelopen zijn. Na het opruimen, zullen we gezamenlijk een hapje eten.

Zoals jullie weten kan een wedstrijd niet gespeeld worden zonder scheidsrechter, daarom zijn wij op zoek naar jullie.
Wil je een of meerder wedstrijden fluiten, geef je dan op bij Karin Kettenis. (wij zullen ook bij de training/wedstrijden komen inventariseren)

Zonder scheidsrechters hebben we geen toernooi!!!

Alvast bedankt namen de schoolkorfbalcommissie

28 september Schoolkorfbal toernooi in Zeewolde

KV Wolderwijd SchoolkorfbalHet jaarlijkse schoolkorfbal toernooi voor de groepen 4 & 5 van alle basisscholen in Zeewolde zal dit jaar worden gehouden op vrijdag 28 september.

Korfbal is een sport welke bij uitstek geschikt is om te beoefenen op school. Het is de enige sport waarbij meisjes en jongens samen 1 team vormen.

Er zal tijdens het toernooi gespeeld worden in de "4Korfbal" variant: 4-tegen-4 in 1 veld, waarbij er altijd 2 meisjes en 2 jongens in het veld staan. Deze spelvorm zorgt ervoor dat alle spelers vaak aan de bal komen en ze allemaal kunnen scoren. Dit soort wedstrijdjes zijn niet alleen leuk voor de spelers maar ook voor de toeschouwers.

Binnenkort ontvangen alle scholen meer info en kunnen ze hun teams via onze website eenvoudig aanmelden.

Reserveer de datum, 28 september 2018, dus maar vast in de agenda.

Kinderen genieten van succesvol Bakker Bart schoolkorfbal toernooi

20170929 KV Wolderwijd SchoolkorfbalOnder wederom schitterende omstandigheden is het Bakker Bart schoolkorfbaltoernooi 2017 weer een groot succes geworden.

35 teams, ruim 250 kinderen en vele ouders hebben kunnen genieten van een mooi, gezellig en sportief toernooi.

Er werd gestreden in 8 verschillende poules waarbij dit jaar naast teams uit groep 5 ook teams uit groep 4 konden deelnemen. En die laatste toevoeging werd door de deelnemende scholen als zeer positief ervaren.

Mede dankzij de hulp van vele jeugd leden van KV Wolderwijd verliepen alle wedstrijden erg sportief. Er werd gestreden tot de laatste 'gras'spriet.

Voor alle teams was er drinken en waren er appels, gesponsord door Fruithal Smits. In de kantine waren lekkernijen verkrijgbaar welke waren aangeboden door de sponsor Bakker Bart.

De organisatie, al jaren in handen van een vaste groep, kon dan ook om 18:00 uur terug kijken op een zeer geslaagd korfbaltoernooi.

Het volgende evenement voor de basisscholen van Zeewolde is op dinsdag 29 mei 2018: De Giga Kangoeroedag voor alle groepen 1, 2, 3 en 4 van de basisscholen in Zeewolde. Ook dan hopen we op de deelname van vele kinderen.

Competitie Agenda

Geen evenementen

Evenementen Agenda

Geen evenementen

Bestuursagenda

Geen evenementen