Hallo, heb je een vraag? Of wil je iets weten? Dat kan eenvoudig door te gaan 'Appen' Of stuur een mailtje naar info@kvwolderwijd.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page

Schoolkorfbal

JAM Schoolkorfbal Toernooi 2021: Sportief, gezellig & succesvol

Ook het 26e JAM Schoolkorfbal toernooi in Zeewolde is weer een groot sportief en gezellig succes geworden.

Afgelopen vrijdag genoten ruim 250 kinderen, onder werkelijk schitterende omstandigheden, van een mooie korfbal middag. In 6 verschillende poules werd er gestreden om de hoogste eer. Onder begeleiding van vele jeugdleden van KV Wolderwijd en een gelouterde organisatie, liep alles op rolletjes.

Net voor de klok van 18:00 uur werden de 6 winnaars van hun poule gehuldigd en op de foto gezet met de verdiende beker. Na afloop hebben alle deelnemers een waardebon mogen ontvangen om een maand lang gratis te komen korfballen!

Lees meer

JAM Schoolkorfbal Toernooi 2021 met record aantal teams

Dat iedereen weer blij is dat er weer gesport kan worden is te merken: het JAM Schoolkorfbal toernooi op vrijdag 24 september kent een record aantal teams uit  de groepen 5 van de basisscholen in Zeewolde.

Maar liefst 30(!) teams zullen strijden om de hoogste eer. Ondanks het ontbreken van groep 4 (volgend jaar weer) zullen aanstaande vrijdag vanaf 15:45 bijna 300 kinderen weer lekker gaan korfballen.
Kijkend naar de weersvoorspellingen belooft het weer een prachtige middag te worden. Vaders, moeders en andere supporters zijn van harte welkom, maar dan wel 'achter de hekken', buiten het veld en met in achtneming van de 1.5 meter.

De kantine van KV Wolderwijd is open voor een kop koffie, wat fris of iets lekkers. Je bent van harte welkom.

Tijdens het JAM Schoolkorfbal toernooi zullen leden van KV Wolderwijd ook proberen zoveel mogelijk loten te verkopen a 3 euro waarvan 2.40 euro direct naar onze club gaat. Hiermee kunnen we ook in de toekomst het schoolkorfbal toernooi blijven organiseren. 


OVER JAM HARDERWIJK & OMSTREKEN
HULP BIJ LEREN, GEDRAG EN OPVOEDING DOOR DESKUNDIGE PROFESSIONALS
Ieder kind moet zich optimaal kunnen ontwikkelen. Zodat het zich met de eigen talenten en op het eigen niveau kan ontplooien tot een gelukkige, stabiele en succesvolle volwassene. JAM helpt op het gebied van Leren & Studeren, Gedrag & Ontwikkeling en Opvoedondersteuning. Voor leerlingen van de basisschool en het voortgezet onderwijs én voor studenten op MBO, HBO of universiteit. Samen met een team van collega-specialisten helpen wij kinderen, jongeren en hun ouders op het gebied van Leren & Studeren, Gedrag & Ontwikkeling en Opvoedondersteuning. Wij zijn er voor iedereen die naar school gaat: van basisschoolleerling tot student aan de universiteit.

Meer info:  www.jamharderwijk.nl

 

Schoolkorfbaltraining op vrijdag 10 en 17 september

Ter voorbereiding op het jaarlijkse “JAM schoolkorfbal” toernooi op vrijdag 24 september voor de groepen 4 & 5 van alle basisscholen in Zeewolde organiseert KV Wolderwijd weer een 2-tal schoolkorfbaltrainingen.

Op vrijdag 10 en 17 september zijn alle leerlingen van de groepen 4 & 5 van harte welkom op de velden van KV Wolderwijd op Sportpark de Horst in Zeewolde.
Van 17:00 tot 18:00 uur zullen de leerlingen in de basis worden bijgespijkerd om klaar te zijn voor het “JAM Schoolkorfbaltoernooi” op vrijdag 24 september.

Lees meer

Schoolkorfbal Toernooi vrijdag 24 september

Het jaarlijkse "JAM Schoolkorfbal Toernooi" voor de groepen 4&5 van de basisscholen in Zeewolde wordt dit jaar gehouden op vrijdag 24 september.

Vanaf 15:45 uur zal er in de diverse poules weer gestreden worden voor de winst.

Ook dit jaar zullen er ter voorbereiding op het "JAM Schoolkorfbal Toernooi" weer een 2-tal korfbaltrainingen worden georganiseerd. Deze trainingen staan onderleiding van ervaren jeugdleden van KV Wolderwijd. Tijdens de trainingen zullen naast de spelregels ook de basistechnieken van het korfbal aan bod komen. Aan de hand van leuke spelletjes en oefeningen zullen we een sportieve en gevarieerde traingen aanbieden aan alle deelnemers.
Meer info rondom de aanvangstijden volgt zo spoedig mogelijk.

Lees meer

JAM Schoolkorfbal toernooi op vrijdag 25 september

Het jaarlijkse JAM Schoolkorfbal toernooi wordt dit jaar gehouden op vrijdag 25 september. Vanaf 15:45 zal dit sportieve evenement van start gaan op de velden op sportpark de Horst.

Als gevolg van de Corona crisis zal het toernooi er iets anders uit zien dan een ieder van ons gewend is.

Dit jaar zal er alleen door de groepen 5 van de basisscholen in Zeewolde worden gestreden om de hoogste eer. Helaas hebben we moeten besluiten om geen groepen 4 uit te nodigen dit jaar. De organisatie van het JAM Schoolkorfbaltoernooi bekijkt de mogelijkheden nog voor een apart evenement voor groep 4.

Ook zullen er dit jaar geen trainingen zijn voorafgaand aan het toernooi. Ook dit is als gevolg van het virus niet haalbaar om te organiseren.

Ook zullen er op de toernooidag een aantal aanpassingen zijn:JAM

 • Alleen de deelnemers, coaches en scheidsrechters mogen het veld betreden.
 • Per team maximaal 2 coaches.
 • Alle toeschouwers, ouders en overige begeleiding kunnen de wedstrijden bekijken achter de hekken. (buiten het veld)
 • De kantine van KV Wolderwijd is dicht. 
 • Alleen de toiletten mogen gebruikt worden. Maximaal 2 persoenen gelijktijdig naar binnen.

Lees meer

24e JAM Schoolkorfbaltoernooi zeer succesvol

Even was er twijfel bij de organisatie: kan het wel doorgaan vanwege de weersvoorspellingen? Het ging door en het werd weer een succesvol JAM Schoolkorfbaltoernooi.

Voor de 24e keer waren alle leerlingen van de groepen 3 & 4 van de basisscholen in Zeewolde uitgenodigd om deel te nemen aan het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi. Uiteindelijk waren er 35 teams, ruim 200 kinderen, die zich hadden opgegeven.

Lees meer

JAM Schoolkorfbal toernooi vrijdag 27 september

Op vrijdag 27 september wordt het 24e JAM Schoolkorfbaltoernooi georganiseerd door KV Wolderwijd.

Aan dit JAM Schoolkorfbaltoernooi doen ook dit jaar weer de groepen 4 & 5 mee van alle basisscholen in Zeewolde.
Tijdens het toernooi wordt er gespeeld volgens het 4-Korfbal systeem. 2 teams van ieder 4 spelers, 2 jongens en 2 meisjes, spelen op 1 veld tegen elkaar. Een mooie vorm van korfbal waarbij alle spelers mee moeten doen om uiteindelijk proberen te scoren.

Het JAM Schoolkorfbaltoernooi start vrijdag 27 september om 15:45 uur op de korfbalvelden van KV Wolderwijd op sportpark De Horst aan de Horsterweg in Zeewolde. De prijsuitreiking zal zijn rond de klok van 18:00 uur.

Lees meer

13 & 20 september Schoolkorfbal training bij KV Wolderwijd

Ter voorbereiding op het jaarlijkse schoolkorfbal toernooi in Zeewolde, bieden we de groepen 4 & 5 van de basisscholen in Zeewolde weer de mogelijkheid aan om 1 of 2 trainingen bij te wonen op de velden van KV Wolderwijd.

Dit jaar vinden de trainingen plaats op vrijdag 13 en vrijdag 20 september. Op beide dagen beginnen we om 17:00 uur. De korfbaltrainingen duren tot 18:00 uur.

Onder begeleiding van leden van KV Wolderwijd zullen we de leerlingen de basis regels van het korfbal vertellen. Daarnaast zullen ze een aantal leuke korfbal gerelateerde oefeningen/spelletjes doen.

Alles op een rijtje:

 • Schoolkorfbaltraingen
 • Voor de groepen 4 & 5 van de basischolen
 • Op vrijdag 13 & 20 september
 • Van 17:00 tot 18:00 uur
 • Onder begeleiding van korfballers van Wolderwijd
 • Op de sportvelden op sportpark De Horst

Zorg dat jij er ook bij bent!

Het schoolkorfbaltoernooi zelf vindt plaats op vrijdag 27 september en begint om 16:00 uur.

0111 Superloten 756x348

Evenementen Agenda

ALV 2021
maandag 18 oktober
Aanvang: 19:30
Oliebollen Toernooi 2021
dinsdag 28 december
Aanvang: 00:00

Competitie Agenda

Geen evenementen

Bestuursagenda

Bestuursvergadering
maandag 25 oktober
Aanvang: 19:30
Bestuursvergadering
maandag 29 november
Aanvang: 19:30
Bestuursvergadering
maandag 20 december
Aanvang: 19:30

Kantine Agenda

Kantine verhuurd
zaterdag 06 november
Aanvang: 17:00