Hallo, heb je een vraag? Of wil je iets weten? Dat kan eenvoudig door te gaan 'Appen' Of stuur een mailtje naar info@kvwolderwijd.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page

Maak kennis met korfbal: doe gratis mee aan onze proeftrainingen.
Klik hier voor alle info

Korfbalfit

KORFBALFIT | Kom in beweging: Kom korfballen.

Inmiddels weten we met z’n allen dat bewegen voor iedereen van groot belang is. Ook bij KV Wolderwijd/DYZLE is bewegen om fit te blijven een belangrijk onderdeel van onze vereniging.
Bij KV Wolderwijd/DYZLE kun je al meedoen vanaf 3 jaar: lekker spelenderwijs bewegen en zo op een natuurlijke manier kennis maken met korfbal. Maar ook als je bijvoorbeeld 60 jaar bent, bieden wij een sportieve vorm van bewegen aan: KorfbalFIT

Wist je dat korfbal 1 van de meest veelzijdigste sporten is? Een sport waarbij heel veel spieren en ledematen actief aan het werk moeten?

Naast de wedstrijdteams bij KV Wolderwijd/DYZLE is er ook de mogelijkheid om gezellig recreatief te bewegen, of zoals je wilt te korfballen. KorfbalFIT is speciaal bedoeld voor mensen die geen wedstrijden willen spelen maar wel leuk willen trainen om fit te blijven en om gezellig 1 keer per week een uurtje in team verband te sporten.

Lees meer

KORFBALFIT: lekker sporten. Iets voor jou?

De opzet van KorfbalFit is enerzijds mensen aan het bewegen te houden en anderzijds om mensen aan het bewegen te krijgen. Het KNKV wil met dit programma een aanzet geven tot sociale en sportieve contacten met een positief effect op de gezondheid. Het bewegingsaanbod is gebaseerd op korfbalvormen, maar ook andere bewegingsvormen zullen aan bod komen.

KorfbalFit

KorfbalFit is een leuke, gezonde manier om aan je wekelijkse portie beweging te komen. En dat bewegen belangrijk en gezond is, dat weten we allemaal. Als je aan sporten doet ben je minder vaak ziek en voel je je fitter. KorfbalFit geeft je bovendien kans om op gevarieerde, gezellige en verantwoorde manier binnen de sportvereniging mensen te ontmoeten uit je eigen omgeving.

Wanneer kun je bij KV Wolderwijd meedoen aan KorfbalFit (tijden onder voorbehoud):

Op het veld op de dinsdag van 20:00 tot 21:00 uur (tot 1-11-2019, daarna gaan we de zaal in)
In de zaal beginnen we op de dinsdag van 20:00 tot 21:00 uur. (sporthal De Horst) In de zaal starten we vanaf 5-11-2019.

Lees meer

Start 2018 goed: doe mee met Korfbalfit

Het sportieve aanbod bij KV Wolderwijd bestaat naast cometitie korfbal ook uit KorfbalFit.
Gedurende het hele zaalseizoen is er op de dinsdagavond van 20.00 – 21.00 uur onder leiding van, een gevarieerde trainingsavond.

Het aanbod van KorfbalFit bestaat uit een “Fit” gedeelte dat bestaat uit onderdelen voor conditie, kracht, core-stability en warming-up.
Het andere deel en tevens de basis van de trainingsavonden bestaat uit korfbaltraining en onderlinge wedstrijden.

KorfbalFit voor iedereen!
KorfbalFit is een leuke manier om kennis te maken met korfbal maar geeft ook de gelegenheid voor de gevorderde korfballer om het spelletje op een nieuwe manier weer op te pakken.
Ouders, oud-spelers en andere geïnteresseerden kunnen zonder (competitie)verplichtingen meedoen met KorfbalFit en elke week een uur sporten bij KV Wolderwijd, vol variatie en gezelligheid.

Aanmelden? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

korfbalfit

Lees meer

Wie wordt onze Korfbal-Fit trainer?

Voor onze Korfbal-Fit groep zijn we opzoek naar een trainer of trainster.

De groep Korfbal-Fitters bij KV Wolderwijd wordt steeds groter. Deze groep wil graag op een leuke en ontspannen manier sporten, korfballen, fit blijven, aan de conditie werken of gewoon lekker iets doen.

Ben jij het die dit wil en kan doen of weet jij iemand, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vertel het een van onze TC leden.

 

Korfbalfit bij KV Wolderwijd

KorfbalFit: gewoon lekker korfballen

korfbalfitWat is KorfbalFit?

KorfbalFit is een product voor alle sportievelingen uit Zeewolde. Uitgangspunt is gezellig samen sporten bij een vereniging. Dat kan op elk niveau, afhankelijk van de samenstelling van de groep en dat kan aan de hand van allerlei activiteiten, afhankelijk van de wensen van de deelnemers.

KorfbalFit is bedoeld voor mensen die niet (meer) aan de reguliere competitie willen of kunnen deelnemen, maar wel actief en fit willen zijn en blijven. Denk aan (oud-)korfballers, recreanten, ouders van jeugdleden en familie, vrienden, bekenden of buren van korfballers.

Om aan KorfbalFit deel te kunnen nemen, hoef je geen korfballer te zijn. In overleg met de begeleider of trainer worden de activiteiten en het niveau bepaald, dus in plaats van korfbaloefeningen en spelletjes, kunnen er allerlei andere sporten worden gedaan.

KorfbalFit trainingen vinden tijdens het veldseizoen plaats op de donderdagavond van 20.00 tot 21.00 uur op de korfbalvelden op Sportpark de Horst.

 

 

KV Wolderwijd KorfbalFit

 • Glasbewassingnederland.nl
 • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
 • Official Pizza partner KV Wolderwijd
 • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
 • Bakker Bart
 • Onze KV Wolderwijd webshop
 • KorfbalTotaal.nl
 • Fysio Focus Zeewolde
 • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
 • Financiële Dienstverlening
 • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
 • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
 • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
 • Voor al uw maatwerk
 • De schilders met garantie uit Zeewolde

Evenementen Agenda

Geen evenementen

Competitie Agenda

Oefenwedstrijden ZAAL


Datum: zaterdag 04 november
Aanvang: 09:00 uur.


Bestuursagenda

Geen evenementen

Kantine Agenda

Geen evenementen