REGIOBANK nieuwe bordsponsor

Met gepaste trots kunnen we melden dat RegioBank Zeewolde, onderdeel van Flevo Finance, voor 3 jaar bordsponsor is geworden bij KV Wolderwijd/DYZLE.

“De banken in ons dorp Zeewolde zijn collectief verdwenen. Gelukkig vindt u ons als financieel adviseur en Zelfstandig Adviseur van RegioBank sinds 2004 midden in de winkelstraat. Wij bemiddelen exclusief voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank en hebben een kasfunctie en u kunt hier dus nog gewoon aan kantoor langskomen. Dat kan overdag en ook, op afspraak, in de avonduren. Parkeren kan op het achtergelegen parkeerterrein.”

Een mooi, opvallend, 6 meter reclamebord prijkt er nu langs de velden van KV Wolderwijd/DYZLE. Deze sponsoring is een uitbereiding van het contract dat voorziet in een reclamebord van Flevo Finance.

Bedankt voor het vertrouwen en op naar een mooie samenwerking de komende jaren.


OVER REGIOBANK ZEEWOLDE

Ons team
Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Jan Otten Financieel Adviseur | RegioBank

RegioBank Zeewolde

Als Erkend Financieel Adviseur ben ik u graag behulpzaam bij uw financiële vragen op het gebied van hypotheken, pensioen, sparen en beleggen.

De banken in ons dorp Zeewolde zijn collectief verdwenen. Gelukkig vindt u ons als financieel adviseur en Zelfstandig Adviseur van RegioBank sinds 2004 midden in de winkelstraat. Wij bemiddelen exclusief voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank en hebben een kasfunctie en u kunt hier dus nog gewoon aan kantoor langskomen. Dat kan overdag en ook, op afspraak, in de avonduren. Parkeren kan op het achtergelegen parkeerterrein.

Alles direct geregeld
Als u wilt kunt u vrijwel alles online regelen, maar het hoeft niet. U kunt net zo gemakkelijk even binnenlopen, dan helpen we u persoonlijk. Praten we meteen even gezellig bij. Wij verwelkomen u met een kopje koffie of thee en helpen u zo snel mogelijk verder.

Betrokken en dichtbij
Goed advies ontstaat alleen door persoonlijke betrokkenheid. Wij kijken daarom niet alleen naar uw financiële, maar ook naar uw persoonlijke situatie. U ontvangt een kaartje met uw verjaardag en als er een kindje geboren wordt, ontvangt u een geboortecheque met een eerste aanzet voor een spaarrekening. Want naast een aardigheidje, helpen we u graag denken aan het financiële plaatje bij grote veranderingen.

Info:
RegioBank Zeewolde

Tel: 036-5234658
Mail: info@flevofinance.nl