Glasbewassing Nederland nieuwe sponsor

Ook in de vakantie gaan de zaken gewoon door: vandaag is bekend geworden dat Glasbewassing Nederland een 3-jarig sponsorcontract aangaat met KV Wolderwijd/DYZLE.

Naast het feit dat Glasbewassing Nederland gaat zorgdragen voor een mooie en schone kantine, komen er diverse reclameborden en reclame uitingen op en rond de velden van KV Wolderwijd/DYZLE.

Als sponsorcommissie zijn we dan ook trots op deze mooie samenwerking. Binnenkort meer nieuws!


Over Glasbewassing Nederland

Glasbewassing Nederland is in 2014 opgericht door R. de Wild en is sindsdien actief op zowel de particuliere- als zakelijke markt. Bij Glasbewassing Nederland werken we alleen met professionele mensen en producten. Wij hanteren hoge normen en waarden en leven die ook daadwerkelijk na.
Glasbewassing Nederland is een schoonmaakbedrijf die zich volledig richt op alle soorten glasbewassing, hierdoor onderscheiden wij ons omdat wij gespecialiseerd zijn in het glazenwassers vak.
Wij werken alleen met kwaliteit en geen raam is ons te hoog door middel van onze tuckerpole systeem die doormiddel van osmose water op elke hoogte het vuil van de ramen en kozijnen krijgt.

Meer info: www.glasbewassingnederland.nl