ConDoor nieuwe bordsponsor

Met trots kunnen we melden dat het de sponsorcommissie wederom is gelukt weer een mooie sponsor toe te voegen aan het rijtje sponsoren van KV Wolderwijd/DYZLE
Binnenkort prijkt er weer een mooi, 6 meter lang, sponsorbord van CONDOOR langs de lijnen van de korfbalvelden in Zeewolde.

Onze dank gaat dan ook uit naar CONDOOR, en speciaal Rik van der Vlugt, voor deze mooie samenwerking en ondersteuning van KV Wolderwijd/DYZLE.


OVER CONDOOR

ConDoor Door Solutions is in Europa een toonaangevende producent van geïsoleerde overheaddeuren voor bedrijfsgebouwen en woonhuizen.
Verdeeld over drie productievestigingen in Nederland (Zeewolde en Emmen) en Hongarije werken zo’n 450 mensen dagelijks aan de ontwikkeling en productie van duurzame deuren, op maat gemaakt, geheel naar wens van de eindgebruiker.
Een uitgebreid netwerk van zelfstandige dealers levert onze kwaliteitsdeuren (onder hun eigen naam!) aan bedrijven en huizenbezitters in 25 Europese landen.

“Innovatie is mensenwerk.”
Een hypermoderne productielijn en vergaande automatisering op het gebied van R&D, productie en administratie dragen sterk bij aan de kwaliteit van ons bedrijfsproduct.
Toch blijft het maken en leveren van deuren in de visie van ConDoor vooral mensenwerk.
Want alleen mensen kunnen de wensen van andere mensen herkennen. En die wensen snel en succesvol omzetten in innovatieve oplossingen en concurrerende producten.

Zo werkt ConDoor. Straks ook voor u?

Meer info op www.condoor.com