Blijf korfballen tijdens de zomervakantie met KV Wolderwijd/DYZLE

Bij KV Wolderwijd/DYZLE willen we iedereen een heerlijke zomervakantie wensen. Of je nu lekker thuis blijft of een avontuurlijke reis maakt, we hopen dat je volop geniet van de rust en de vrijheid. Maar voor de echte korfballiefhebbers onder ons, hebben we iets speciaals in petto!

Huur een korfbalpaal voor slechts 25 euro

Wil jij je korfbalskills op peil houden deze zomer? Of misschien alvast voorbereiden op de nieuwe competitie? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor je: huur een korfbalpaal! Voor slechts 25 euro kun je een korfbalpaal ophalen op dinsdag 25 juni. Zo kun je tijdens de zomervakantie lekker blijven oefenen en fit blijven.

Wil je er ook een bal bij?  Dat kan. Een paal + bal huren kort 35 euro.  Wil je een paal huren, maar de bal kopen, dan betaal je 60 euro en is de bal dus voor jou!

Hoe werkt het?

  1. Ophalen: Je kunt de korfbalpaal ophalen op dinsdag 25 juni.
  2. Gebruik: Geniet de hele zomer van je eigen korfbalpaal, waar je ook bent.
  3. Terugbrengen: Op dinsdag 20 augustus beginnen de trainingen weer, dus zorg ervoor dat je de paal dan terugbrengt.

Vul het formulier in

Lijkt het je een leuk idee om een korfbalpaal te huren? Klik op de button en vul het aanvraag formulier in. Zo ben je verzekerd van een sportieve en actieve vakantie, terwijl je ook nog eens je korfbalskills verbetert.

Korfbalpaal huren

Een sportieve vakantie toegewenst

Bij KV Wolderwijd/DYZLE geloven we in de kracht van sport en het plezier dat het brengt. Daarom willen we iedereen de kans geven om ook tijdens de vakantie actief te blijven. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij en wensen je alvast een sportieve vakantie toe!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd klaar om je te helpen.

Blijf fit, blijf actief en vooral: blijf genieten van je vakantie!