Schoolkorfbal toernooi 2024: een sportief feest voor basisschoolleerlingen

Ben je een leerling in groep 4 of 5 en houd je van sporten en gezelligheid? Dan hebben we goed nieuws voor je! KV Wolderwijd/DYZLE organiseert op vrijdag 27 september weer het jaarlijkse schoolkorfbal toernooi. Dit evenement belooft een middag vol plezier en sportiviteit te worden voor alle deelnemende kinderen.

Voorbereidende trainingen

Om ervoor te zorgen dat iedereen goed voorbereid aan de start verschijnt, worden er twee trainingen georganiseerd. Deze vinden plaats op vrijdag 13 en 20 september, beide om 17:00 uur. De trainingen worden gehouden op de velden van KV Wolderwijd/DYZLE op sportpark De Horst. Hier krijg je de kans om onder begeleiding van ervaren trainers de basisprincipes van korfbal te leren. Zelfs als je nog nooit gekorfbald hebt, kun je in korte tijd de grondbeginselen onder de knie krijgen.

Het toernooi

Het grote moment breekt aan op vrijdag 27 september. Het toernooi start om 16:00 uur en duurt tot ongeveer 18:00 uur, waarna de prijsuitreiking plaatsvindt. Alle deelnemers, ouders, familieleden en andere belangstellenden zijn van harte welkom om deze sportieve middag bij te wonen op de velden van KV Wolderwijd/DYZLE.

Wil je meer informatie over het toernooi? Stuur dan een mailtje naar schoolkorfbal@kvwolderwijd.nl of neem een kijkje op de website www.kvwolderwijd.nl. Daar vind je alle details die je nodig hebt om mee te doen aan dit leuke evenement.

Dus zet het in je agenda: 27 september, schoolkorfbal toernooi 2024. Een middag vol sport, spel en nieuwe vriendschappen wacht op jou!