COMPETITIE | Zaterdag 12, 19 en 26 juni 'halve' jeugdcompetitie

We gaan weer korfballen! We mogen weer een 3 tal wedstrijden gaan spelen in de nabije omgeving van Zeewolde.

Alle jeugdteams van volgend seizoen zullen op zaterdag 12, 19 en 26 juni een wedstrijd uit of thuis spelen. Het programma zal tegen het weekend bekend worden.
Gezien het feit dat het erg kort dag is en er nog een hoop geregeld moet worden hopen we dat alle spelers en ouders deze data zoveel mogelijk vrij houden.

Via de app groepen zal bijvoorbeeld het vervoer naar de uitwedstrijden geregeld moeten worden. Dat kunnen we deze keer niet centraal regelen gezien de korte voorbereiding.

Voor de kantinediensten tijdens thuiswedstrijden doen we een beroep op onze vrijwillgers en ouders. Ook dit zal las-minute werk zijn. Graag ook ieders medewerking in deze.

Zodra het programma bekend is zullen we dit delen met jullie, en zal dit ook in de Sportlijk app van het KNKV zichtbaar zijn.

Veel plezier en succes de komende maand!