Korfbaloefenwedstrijd plannen?

Beste korfbalvrienden!

www.korfbaloefenwedstrijden.nl  kan je helpen!

De nieuwe website korfbaloefenwedstrijden.nl is een platform waar heel korfballend Nederland en België zijn oefenwedstrijden op kan plaatsen. Je kan zoeken naar een tegenstander OF juist gevonden worden. Je plaatst namelijk eenvoudig en snel je eigen oefenwedstrijden online.

√ Zoek op leeftijd (bijv; senioren, junior etc);
√ Zoek op niveau (bijv; A-hoofdklasse, C-2e klasse, dameskorfbal);
√ Zoek op locatie (gebruik de kaart voor een wedstrijd bij jou in de buurt);
√ Zoek naar een scheidsrechter;
√ Wordt gevonden door scheidsrechters;
√ Gebruik je clublogo en kies een oefenwedstrijdfoto

Geen gedoe meer met eindeloos mailen, facebooken, en tegen de tegenstanders oefenen waar je ‘altijd’ al tegen oefent. Gebruik de kaart functie om wedstrijden in de buurt van je eigen vereniging te vinden. Of filter op niveau’s om de perfecte weerstand te vinden.

Scheidsrechter

Ben je een scheidsrechter, en vind je het leuk om ook ‘buiten de deur’ te fluiten? Meld je dan aan als scheidsrechter. Creëer een eigen profielpagina waarop jij aangeeft waar je specialiteiten en ervaringen liggen. Bijvoorbeeld ervaring met de schotklok, internationaal, met een assistent of alleen jeugd etc. En, vergeet je profielfoto niet te plaatsen.

Het voordeel is dat andere verenigingen je vanaf nu kunnen vinden EN benaderen als scheidsrechter! Daar tegenover staat dat jij als scheidsrechter ook door de lijst met wedstrijden kan scrollen. Sommige wedstrijden hebben als TAG aangegeven nog een scheidsrechter te zoeken. Jij kan zelf verenigingen benaderen om ze te helpen met de arbitrage!

Via deze weg, helpen en werken we samen naar een sterk oefenprogramma voor iedereen!

Een poging wagen? Kijk dan op www.korfbaloefenwedstrijden.nl , maak een (verenigings)account aan en plaats je oefenwedstrijden! Aangeboden (vaak een thuiswedstrijd) of gezocht (vaak een uitwedstrijd).

Veel oefenplezier!

Commissie Vergadering