Valse start KV Wolderwijd/DYZLE 1 tegen Luno 1

Vandaag stond de eerste competitie wedstrijd van KV Wolderwijd/DYZLE 1 op het programma tegen een onbekende tegenstander Luno 1 in Linschoten
Voor het eerst in de 3e klasse, met deels nieuwe spelers in de selectie en met Paul Engelsman als nieuwe trainer/coach aan de lijn.

De wedstrijd begon voor Luno sterk. Waarin KV Wolderwijd/DYZLE heel erg zoekende was, lastig de bal kwijt kon door de druk die Luno gaf, liep Luno met gemak uit naar 4-0 voorsprong in 6 minuten tijd. In de achtste minuut was daar het eerste doelpunt voor KV Wolderwijd/DYZLE door een goed uitgespeelde kans.

Naar mate de wedstrijd vorderde vonden de spelers van KV Wolderwijd/DYZLE elkaar vaker en ook de wissels zorgde voor frisse energie. Maar het sterke Luno, dat vorige jaar degradeerde uit de 2e klasse, bleef uitlopen. Er werd nog een mooie bovenhandse doorloopbal gescoord net voor rust door KV Wolderwijd/DYZLE. Tussenstand 13-5.

In de 2e helft liep Luno verder uit. Ondanks dat in het eerste kwartier van de 2e helft de doelpunten niet vielen voor KV Wolderwijd/DYZLE, bleef het team knokken. Uiteindelijk scoorde KV Wolderwijd/DYZLE nog 3 maal op rij door aan de goede zijde qua wind aan te vallen.

Het was voor KV Wolderwijd/DYZLE 1 een wedstrijd om van te leren.

Eindstand 22-10. Doelpunten: Rick 4, Anneleen 3, Irissa 2, Demi 1

Volgende week staat om 15.30 uur de eerste thuiswedstrijd tegen Eemvogels 1 uit Soest op het programma. De aanmoediging is meer dan welkom!

• Glasbewassingnederland.nl
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Official Pizza partner KV Wolderwijd
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Bakker Bart
  • Onze KV Wolderwijd webshop
  • KorfbalTotaal.nl
  • Fysio Focus Zeewolde
  • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
  • Financiële Dienstverlening
  • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
  • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
  • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
  • Voor al uw maatwerk