KV Wolderwijd 1 soverein naar kampioenschap

Onder tropische omstandigheden speelde KV Wolderwijd 1 de laatste competitiewedstrijd op de eigen velden in Zeewolde.

Onder toeziend oog van vele toeschouwers was het een stroeve start van Wolderwijd waarbij DKV brutaal een 0-2 voorsprong pakte. Wolderwijd herpakte zich gaande weg de eerste helft, en het waren Anneleen en Jan die ieder met 3 goals de stand op 6-4 brachten. Vanaf dat moment had Wolderwijd het heft weer in eigen hand. Irissa en Rick bepaalden met ieder 1 goal de ruststand op 8-4

Na rust kon DKV nog even iets terug doen: 8-6, maar dat was het signaal voor het team van coach Jeroen van den Berg om nog een extra schepje er bovenop te doen. Men wilde deze laatste wedstrijd met een mooie uitslag afsluiten. Met 8 goals oprij stond er een mooie 16-8 stand op het bord alvorens DKV voor het laatst kon scoren.
De laatste goal van Wolderwijd was werkelijk een fantastische: vanuit het verre achterveld in de verdediging werd een diepe bal van Jan ver in het aanvalsvak op Rick geplaatst die vervolgens koelbloedig scoorde. 17-7 was ook de eindstand en daarmee was KV Wolderwijd officieeel kampioen.

Een mooie, historische prestatie: nooit eerder speelde het vlaggenschip van Wolderwijd zowel op het veld als in de zaal in de 3e klasse. Proficiat!

Uiteaard waren er de bloemen, champagne en de medailles voor het team en de staf. Met een drankje en pizza's bleef het nog lang gezellig op het terras en de velden van KV Wolderwijd.

• DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Bakker Bart
  • Onze KV Wolderwijd webshop
  • KorfbalTotaal.nl
  • Wisse Installaties
  • Fysio Focus Zeewolde
  • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
  • Financiële Dienstverlening
  • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
  • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
  • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
  • Voor al uw maatwerk