KV Wolderwijd 1 wint, en pakt koppositie

KV Wolderwijd 1 deed afgelopen weekend wat het moest doen om in de race te blijven voor het kampioenschap.

Met een 15-10 overwinning op Stormvogels en het onverwachte verlies van Purmer heeft Wolderwijd 1 de koppositie overgenomen.

De uitwedstrijd tegen Stormvogels was de laatste verlies partij. En om in de race te blijven voor het kapioenschap was het dan ook duidelijk dat er gewonnen moest worden.
Wolderwijd begon voorzichtig aan de wedstrijd en gaf in de eerste minuten duidelijk te veel ruimte aan Stormvogels. Pas na een kwartier spelen kantelde de wedstrijd in het voordeel van Wolderwijd.
Met 4 goals van zowel Matthijs en Rick was de stand bij rust 8-4 in het voordeel van Wolderwijd.

Scherp blijven en doorgaan met het vertoonde spel was de opdracht voor de tweede helft. Iets wat in eerdere wedstrijden nog wel eens een valkuil was. Ditmaal werd het snel duidelijk, en liep Wolderwijd gestaag uit naar een voorsprong van 7 punten: 14-7. De laatste opleving van Stormvogels zorgde ervoor dat de eindstand werd bepaald op 15 tegen 10.

Met deze punten en het verlies van Purmer heeft KV Wolderwijd alles nog volledig in eigen hand om voor het eerst sinds lange tijd het kampioenschap binnen te halen.

Komend weekend de belangrijke wedstrijd tegen Purmer, de nummer 2, thuis om 14:50 uur op onze eigen velden. Kom dus massaal kijken en aanmoedigen.

Doepunten: Matthijs 5x, Rick 4x, Anneleen 3x, Karin, Jan en Bas 1x.

• DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Official Pizza partner KV Wolderwijd
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Bakker Bart
  • Onze KV Wolderwijd webshop
  • KorfbalTotaal.nl
  • Fysio Focus Zeewolde
  • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
  • Financiële Dienstverlening
  • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
  • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
  • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
  • Voor al uw maatwerk