KV Wolderwijd 1 wint en toont kracht in 2e helft

Zaterdag 9 oktober, 'Super Saturday' bij KV Wolderwijd. Veel thuiswedstrijden, veel publiek, mooi weer en met als afsluiting een feestavond.

Wolderwijd 1 wilde deze dag dan ook succesvol afsluiten door de punten in eigen huis te houden. Kijkend naar de ranglijst zou dat op papier moeten kunnen.
De start was dan ook voortvarend: van 2-0 naar 4-1 in korte tijd. Echter slopen al snel de foutjes en slordigheden weer in het spel. Triaz uit Amsterdam bleef in de wedstrijd en scoorde vanaf dat moment lekker mee. KV Wolderwijd was niet bij mchte om het gaatje verder te vergroten en de wedstrijd al voor rust volledig naar hun hand te zetten.

De rust werd dan ook bereikt met een 8-7 voorsprong voor Wolderwijd. De opdracht was helder, scherper in de duels en het schot percentage moest omhoog. Kansen afmaken, want die waren er voldoende.

Direct na rust kwam Triaz op gelijke hoogte, maar met 3 goals op rij van Wolderwijd was er weer een gaatje geslagen. Het signaal van coach Jeroen van de Berg in de rust was duidelijk geweest en Wolderwijd liep gestaag uit naar een voorsprong van 7 goals: 17-10.

Met 2 laatste goals van Triaz werd de eindstand bepaald op 17-12. Een uitslag die gezien het hele verloop van de wedstrijd terecht was.

Komende week een weekend geen wedstrijd en dan op zaterdag 23 oktober de lastige en belangrijke uitwedstrijd tegen DKV in IJmuiden.

Doelpunten:  Matthijs 6x, Rick 4x, Anneleen 3x, Timon 2x en Irissa en Theanne ierde 1x

Oliebollen Toernooi 2021
dinsdag 28 december