KV Wolderwijd geeft 2e helft niet thuis

Zaterdag 25 september stond de wedstrijd Stormvogels 1 – Wolderwijd 1 om 16.30 uur in Uitgeest op het programma. Stormvogels had net als Wolderwijd 2 punten uit 2 wedstrijden. Op papier leek het een gelijkwaardige tegenstander en er werd ook vol goede moed begonnen aan de wedstrijd.

De wedstrijd werd fel gestart met direct een onderschepping aan de zijde van Wolderwijd. Helaas kon Wolderwijd dit nog niet verzilveren met een doelpunt. De makkelijk scorende heer van Stormvogels zorgde voor de 2-0.

Stormvogels bleef de hele wedstrijd de voorsprong behouden, en het lukte Wolderwijd gedurende zo’n driekwartier aan te blijven haken, mede dankzij het afronden van de strafworpen! Halverwege de wedstrijd stond er een 8-8 op het scoreboord. Helaas lukte het Wolderwijd niet mede door ongelukkige beslissingen, het niet slim omgaan met de kansen en het niet afronden van de kansen om de voorsprong over te nemen. Stormvogels liep uit. Er werd over en weer nog wat gescoord, maar dit mocht verder niet baten. Wolderwijd liet de punten in Uitgeest. Eindstand: 18-13

Volgende week moet Wolderwijd naar Purmerend. Purmerend staat momenteel aan kop met 6 punten uit 3 wedstrijden. Aan Wolderwijd om met frisse nieuwe moed deze keer wel de punten mee naar Zeewolde te nemen.

Doelpunten: Bas 3x, Rick 3x, Irissa 3x, Lynn 2x, Anneleen 1x, Matthijs 1x.

• Glasbewassingnederland.nl
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Official Pizza partner KV Wolderwijd
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Bakker Bart
  • Onze KV Wolderwijd webshop
  • KorfbalTotaal.nl
  • Fysio Focus Zeewolde
  • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
  • Financiële Dienstverlening
  • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
  • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
  • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
  • Voor al uw maatwerk