Zeewolder korfballers verliezen ook de tweede thuiswedstrijd.

Zaterdag 21 september speelde het seniorenteam van KV Wolderwijd tegen Telstar uit Hoevelaken. De inzet was een tweede plaats in de competitie. Onder een scherp najaarszonnetje gingen de Zeewoldenaren niet zo goed van start. Maar de 3-1 achterstand werd snel omgebogen tot een 6-4 voorsprong. In een op en neergaande eerste helft stond KV Wolderwijd steeds aan de goede kant van de score.

De ruststand was met 8-7 in het voordeel van de thuisploeg. Ook in de tweede helft bleef het spannend. 10-10 halverwege de tweede helft was een terechte tussenstand. Via een fraaie doorloopbal nam Senioren 1 opnieuw de leiding. Het zou de laatste maal zijn. Een benutte kans onder de korf van Telstar en een afstandsschot kantelde de wedstrijd. De gasten namen met nog 10 minuten op de klok opnieuw de leiding 11-12. De gelijkmaker kwam nog wel maar met een fraai afstandsschot nam besliste Telstar de wedstrijd in hun voordeel 12-13. Wel een beetje zuur voor KV Wolderwijd dat toch wel een goede wedstrijd had gespeeld en minstens een wedstrijd punt verdiende.

Zaterdag 28-9 is alweer de kans op revanche. Dan staat de uitwedstrijd Telstar - KV Wolderwijd al weer op de agenda. Als de Zeewoldenaren hun kansen iets beter benutten dan kan die wedstrijd zomaar gewonnen worden en is de kop van de ranglijst weer in zicht.

• DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Official Pizza partner KV Wolderwijd
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Bakker Bart
  • Onze KV Wolderwijd webshop
  • KorfbalTotaal.nl
  • Fysio Focus Zeewolde
  • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
  • Financiële Dienstverlening
  • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
  • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
  • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
  • Voor al uw maatwerk