KV Wolderwijd is sterk en wint in Leusden

De korfballers van KV Wolderwijd zijn het nieuwe jaar met een klinkende overwinning begonnen. Zaterdagmiddag jl. reisde de selectie richting Leusden waar KV Antilopen de tegenstander was. De laatste twee ontmoetingen tegen Antilopen waren nog verloren. Maar met een goede voorbereiding en een goede tactiek (minstens 15x scoren) werd de wedstrijd aangevat.

Binnen een minuut stond Antilopen al op voorsprong maar de Zeewoldenaren lieten zich niet uit het veld slaan. Door gevarieerde aanvallen en geconcentreerd te verdedigen werd de 1-0 achterstand via een 2-2 naar een 2-6 voorsprong omgebogen. De eerste helft was er één van prima spel. Antilopen kreeg geen kans om dichterbij te komen. De ruststand van 6-10 was dan ook zeer verdiend.

De tweede helft verliep wel wat moeizamer. De conditie was nog niet op peil na de feestdagen. Maar ook de Leusdenaren konden geen tandje bijschakelen. Met nog vier scores aan beide kanten werd de uitslag 10-14. De 15 doelpunten waren net niet gehaald maar een derde plaats op de ranglijst en ook de wetenschap dat de koploper al in de eerste ontmoeting verslagen is door dit team, biedt veel vertrouwen voor de komende wedstrijden.

Volgende tegenstander is Unitas uit Harderwijk. Er wordt alweer naar uitgekeken om tijdens deze ontmoeting het publiek een fantastische wedstrijd te laten zien.

• DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Official Pizza partner KV Wolderwijd
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Bakker Bart
  • Onze KV Wolderwijd webshop
  • KorfbalTotaal.nl
  • Fysio Focus Zeewolde
  • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
  • Financiële Dienstverlening
  • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
  • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
  • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
  • Voor al uw maatwerk