Wolderwijd 1 verliest de wedstrijd in de 2e helft

Zaterdag 8 september was de start van het nieuwe seizoen met als eerste wedstrijd voor ons eerste team tegen DOC 3 uit en in Bussum.
Ten opzichte van het vorige jaar zijn er een aantal wijzigingen:

• Er staat 1 heer minder bij de opstelling, omdat deze heer op wereldreis gaat
  • Er staat een coach langs de kant, en door de weeks wordt het team getraind door Yvonne
  • De aanvoerder is een aanvoerster geworden
  • Nieuwe vakken werden vandaag uitgeprobeerd
  • Het team is gepromoveerd tot het eerste van KV Wolderwijd

De wedstrijd begon sterk met al gauw een mooi schot van een dame van Wolderwijd, gevolgd door een goed schot van een heer van Wolderwijd. Door goed samenspel, leuke acties, elkaar overnemen, meerdere doorloopballen (ook een prachtig afgemaakt met 1 hand door een dame van Wolderwijd), mooie korte kansen en een strafworp voor Wolderwijd, kon Wolderwijd voor langere tijd het voortouw nemen in de score. Kort voor rust draaide het minder soepel, de slordigheden werden meer, en kreeg Wolderwijd meer tegendoelpunten. DOC nam nu het voortouw in de score. Er werd gerust met een tussenstand van 9-8.

De thee was nog niet op, en Wolderwijd mocht weer aan de bak. Met een goede eerste aanval waarbij het eerste schot meteen raak was draaide het daarna bij Wolderwijd niet meer. De kansen werden wel gecreëerd, maar niet meer afgemaakt. Waar in het ene vak de vang de eerste helft beter ging, had in de tweede helft de heer van DOC alle ballen. Het lukte niet meer om goed in het spelletje te komen.
      Er werden in de tweede helft maar 4 doelpunten bij de score van Wolderwijd opgeteld. De scheids floot af bij de eindstand 16-12.

Volgende week speelt Wolderwijd 1 thuis om 12.00 uur tegen Mia 7.

• DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Official Pizza partner KV Wolderwijd
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Bakker Bart
  • Onze KV Wolderwijd webshop
  • KorfbalTotaal.nl
  • Fysio Focus Zeewolde
  • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
  • Financiële Dienstverlening
  • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
  • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
  • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
  • Voor al uw maatwerk