Meer dan 20 treffers voor KV Wolderwijd 1

Het welbekende Groen Zwart stond zaterdag 8 oktober 2016 op het programma voor Wolderwijd 1. Ondanks een blessure bij een van de dames en educatieve verplichtingen is het toch gelukt om met een volledig team richting Borne af te reizen. Bas had vorige week al aangekondigd dat we zouden winnen, dus met goede moed zijn we richting Borne vertrokken.

Na de eerste minuut keken we gelijk tegen een 1-0 achterstand aan door een zuiver schot van Groen Zwart, maar Bas liet gelijk zien waar hij vandaag goed in was, namelijk scoren. Een loepzuivere doorloopbal zorgde voor de gelijkmaker. Al gauw bleek de verdediging van Groen Zwart niet opgewassen te zijn tegen het scorend vermogen van Wolderwijd. Vandaar ook dat we de rust in gingen met een tussenstand van 5-9.

Groen Zwart had na de rust twee wissels doorgevoerd, echter gaf dit weinig problemen en konden wij doorgaan met het spel waar we mee bezig waren. Haroen moest ondanks dat er al een helft op zat nog wel wennen aan de gele shirts, hij gooide de bal zo in de handen van de tegenstander. Op een paar van deze slordigheden na zat zowel de aanval als de verdediging van Wolderwijd goed in elkaar. Halverwege de tweede helft liepen we steeds meer uit. Op een gegeven ogenblik stond er een verschil van maar liefst 8 doelpunten op het scorebord. Met name Bas had hier een grote bijdrage aan geleverd.

Vlak voor tijd is het nog gelukt om de 20 doelpunten te behalen, wat niet vaak gebeurt in het voordeel van Wolderwijd. Op bijzondere wijze, door onder andere een strafworp, zijn daar in de laatste minuten nog 2 doelpunten bij opgeteld. Eindstand 11-22 in het voordeel van Wolderwijd 1. We kunnen terugkijken op een zeer goed uitgespeelde wedstrijd.

Doelpunten: Haroen 4, Niek 3, Karin 1, Theanne 1, Bas 9, Robert 1, Valentina 1, Susanne 2

• DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Official Pizza partner KV Wolderwijd
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Bakker Bart
  • Onze KV Wolderwijd webshop
  • KorfbalTotaal.nl
  • Fysio Focus Zeewolde
  • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
  • Financiële Dienstverlening
  • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
  • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
  • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
  • Voor al uw maatwerk