Eerste puntenverlies voor KV Wolderwijd 1

Op donderdag 19 november 2015 werd door Wolderwijd 1 een competitiewedstrijd ingehaald. Débaldérin 1 uit Wageningen kwam op bezoek in Zeewolde. Gelukkig geen verre reizen voor ons op zo’n doordeweekse dag. Het is voor Wolderwijd sowieso even omschakelen na school/werk/etc. maar gelukkig geldt dat ook voor de tegenstander.

De wedstrijd werd ingefloten door de scheidsrechter met als eerste aanval Bas, Robert, Karin en Esmee. In de verdediging begonnen Maarten, Bolt, Susanne en Claire.

Wolderwijd kwam snel uit de startblokken door in de eerste minuut met een vrijebal van Karin de voorsprong te pakken. Kort hierop volgde een heen en weer van doelpunten waarin na 5 minuten Débaldérin aan het langste eind trok en de voorsprong pakte. Wat volgde was een strijd waarin Wolderwijd Débaldérin op de hielen zat, maar het aanhaken helaas niet wilde lukken. Een van de heren van Débaldérin was dusdanig goed op schot dat hij tegen Maarten, die zeer sterk verdedigde, toch een hoop doelpunten wist te maken. Bij een stand van 10 – 13 kon Wolderwijd even op adem komen. De tweede helft mocht Dennis het stokje overnemen van Bolt, waardoor Maarten net iets meer druk kon geven en zijn heer minder tot scoren kwam. Helaas was dit niet genoeg voor Wolderwijd om de voorsprong over te nemen. Het is in de laatste minuten gelukt om aan te haken tot 15 – 16 en 16 – 17 maar daarna was het voor Wolderwijd op. De concentratie viel weg en vlak voor het eindsignaal maakte Débaldérin het af door nog drie doelpunten te scoren. Eindstand 16 – 20.

Ondanks dit eerste verlies toch complimenten voor de manier waarop Wolderwijd heeft doorgezet. De tweede helft is voor Wolderwijd altijd lastig, maar deze wedstrijd hebben we ons vastgebeten en tot in de laatste minuten gestreden.

Doelpunten werden gemaakt door: Karin 4, Maarten 3, Bas 2, Esmee 2, Claire 2, Susanne 1, Bolt 1 en Robert 1.

• DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Official Pizza partner KV Wolderwijd
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Bakker Bart
  • Onze KV Wolderwijd webshop
  • KorfbalTotaal.nl
  • Fysio Focus Zeewolde
  • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
  • Financiële Dienstverlening
  • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
  • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
  • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
  • Voor al uw maatwerk