Goed begin van het zaalseizoen voor KV Wolderwijd 1

Afgelopen zaterdag, 14 november 2015, stond voor Wolderwijd 1 de eerste zaalwedstrijd op het programma. De indeling van dit seizoen vraagt weer een hoop reizen, met als eerste stop Borne. Een lange rit om aan te treden tegen Groen Zwart. Op het veld hebben we deze tegenstander al voorbij zien komen. Deze wedstrijd hebben we toen, zelfs met maar 7 spelers, prima uitgespeeld!

De wedstrijd werd ingefloten door de scheidsrechter met als eerste aanval Bas, Maarten, Karin en Mirthe (bedankt!!). In de verdediging begonnen Niek, Bolt, Susanne en Claire. Met een korte voorbereiding (10 minuten voor aanvang pas aanwezig)stond Wolderwijd voor de uitdaging om toch scherp aan de wedstrijd te beginnen.

Het eerste doelpunt werd gemaakt door onze tegenstanders, dit was tevens het enige moment van de wedstrijd waarin zij op voorsprong stonden. Wolderwijd speelde als team een sterke wedstrijd. Waar de tegenstanders elkaar niet konden vinden, fouten maakten en hier elkaar op aanspraken toonde Wolderwijd zich het tegenovergestelde. Aanvallen werden goed opgezet en afgerond, verdedigend waren we sterker en als team werkten we samen aan een overwinning. Bij een stand van 4-8 in het voordeel van Wolderwijd kon worden gerust.

De tweede helft blijft lastig wat aan beide kanten resulteerde in een 10 minuten durende doelpuntloze periode. Desondanks bleven we geconcentreerd verdedigen en werd dit uiteindelijk beloond met doelpunten. Groen Zwart kon zowel verdedigend als aanvallend geen tegendruk geven, waardoor Wolderwijd hun doelpuntenaantal kon verdubbelen.

Kortom, Wolderwijd is het zaalseizoen scherp begonnen met een 16tal mooie doelpunten. De uiteindelijke eindstand werd 5 – 16 in het voordeel van Wolderwijd.

Doelpunten werden gemaakt door: Maarten Maris 5, Claire 5, Maarten Bolt 2, Susanne 1, Niek 1, Karin 1 en Bas 1.

• DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Official Pizza partner KV Wolderwijd
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Bakker Bart
  • Onze KV Wolderwijd webshop
  • KorfbalTotaal.nl
  • Fysio Focus Zeewolde
  • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
  • Financiële Dienstverlening
  • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
  • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
  • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
  • Voor al uw maatwerk