• KV Wolderwijd KangoeroeKlup

Senioren

Wolderwijd 1 verliest de wedstrijd in de 2e helft

Zaterdag 8 september was de start van het nieuwe seizoen met als eerste wedstrijd voor ons eerste team tegen DOC 3 uit en in Bussum.
Ten opzichte van het vorige jaar zijn er een aantal wijzigingen:

  • Er staat 1 heer minder bij de opstelling, omdat deze heer op wereldreis gaat
  • Er staat een coach langs de kant, en door de weeks wordt het team getraind door Yvonne
  • De aanvoerder is een aanvoerster geworden
  • Nieuwe vakken werden vandaag uitgeprobeerd
  • Het team is gepromoveerd tot het eerste van KV Wolderwijd

Lees meer...

Meer dan 20 treffers voor KV Wolderwijd 1

Het welbekende Groen Zwart stond zaterdag 8 oktober 2016 op het programma voor Wolderwijd 1. Ondanks een blessure bij een van de dames en educatieve verplichtingen is het toch gelukt om met een volledig team richting Borne af te reizen. Bas had vorige week al aangekondigd dat we zouden winnen, dus met goede moed zijn we richting Borne vertrokken. 

Lees meer...

Wolderwijd 1 speelt een rugby wedstrijd tegen SDO 1

Op een zonnige zaterdag 24 september stond de wedstrijd Wolderwijd 1 – SDO 1 op het programma. In de zaal hebben wij uit verloren, en thuis van SDO gewonnen. Er was dus zeker een mogelijkheid om deze wedstrijd te winnen. Wat we van te voren wel wisten is dat SDO een fysieke ploeg is die het ons behoorlijk lastig kan maken.

Wolderwijd begon met een aangepaste opstelling. In de aanval begonnen Haroen, Bas, Yvonne & Susanne en in de verdediging Robert, Maarten, Esmee en Karin. Wolderwijd begon sterk aan de wedstrijd. Door goed uitgespeelde kansen stond het gauw 2-0 voor Wolderwijd. Helaas viel Yvonne na 5 minuten al uit, waardoor er bij de wedstrijd van de B snel gewisseld moest worden, zodat Theanne haar debuut in het eerste kon maken. Dit heeft ze echt super gedaan! Onze complimenten. In de wedstrijd werd al gauw duidelijk dat de scheidsrechter de touwtjes niet in handen had (of juist wel?).

Lees meer...

Ondanks matige tweede helft toch winst voor KV Wolderwijd 1

Afgelopen zaterdag, 21 november 2015, speelde Wolderwijd 1 in de Horst tegen een nog onbekende tegenstander,  SIOS ’61 uit Velp. Na de verloren inhaalwedstrijd van afgelopen donderdag thuis tegen Débaldérin restte Wolderwijd de taak deze wedstrijd wel te winnen.

De wedstrijd werd ingefloten door de scheidsrechter met als eerste aanval Robert, Maarten, Karin en Valentina (2e helft Carine, bedankt dames!). In de verdediging begonnen Niek, Bolt, Susanne en Claire.

De eerste helft werd door Wolderwijd voortvarend gestart en SIOS werd meteen duidelijk gemaakt dat de punten in Zeewolde zouden blijven.

Lees meer...

Eerste puntenverlies voor KV Wolderwijd 1

Op donderdag 19 november 2015 werd door Wolderwijd 1 een competitiewedstrijd ingehaald. Débaldérin 1 uit Wageningen kwam op bezoek in Zeewolde. Gelukkig geen verre reizen voor ons op zo’n doordeweekse dag. Het is voor Wolderwijd sowieso even omschakelen na school/werk/etc. maar gelukkig geldt dat ook voor de tegenstander.

De wedstrijd werd ingefloten door de scheidsrechter met als eerste aanval Bas, Robert, Karin en Esmee. In de verdediging begonnen Maarten, Bolt, Susanne en Claire.

Lees meer...

Goed begin van het zaalseizoen voor KV Wolderwijd 1

Afgelopen zaterdag, 14 november 2015, stond voor Wolderwijd 1 de eerste zaalwedstrijd op het programma. De indeling van dit seizoen vraagt weer een hoop reizen, met als eerste stop Borne. Een lange rit om aan te treden tegen Groen Zwart. Op het veld hebben we deze tegenstander al voorbij zien komen. Deze wedstrijd hebben we toen, zelfs met maar 7 spelers, prima uitgespeeld!

De wedstrijd werd ingefloten door de scheidsrechter met als eerste aanval Bas, Maarten, Karin en Mirthe (bedankt!!). In de verdediging begonnen Niek, Bolt, Susanne en Claire. Met een korte voorbereiding (10 minuten voor aanvang pas aanwezig)stond Wolderwijd voor de uitdaging om toch scherp aan de wedstrijd te beginnen.

Het eerste doelpunt werd gemaakt door onze tegenstanders, dit was tevens het enige moment van de wedstrijd waarin zij op voorsprong stonden. Wolderwijd speelde als team een sterke wedstrijd. Waar de tegenstanders elkaar niet konden vinden, fouten maakten en hier elkaar op aanspraken toonde Wolderwijd zich het tegenovergestelde. Aanvallen werden goed opgezet en afgerond, verdedigend waren we sterker en als team werkten we samen aan een overwinning. Bij een stand van 4-8 in het voordeel van Wolderwijd kon worden gerust.

 De tweede helft blijft lastig wat aan beide kanten resulteerde in een 10 minuten durende doelpuntloze periode. Desondanks bleven we geconcentreerd verdedigen en werd dit uiteindelijk beloond met doelpunten. Groen Zwart kon zowel verdedigend als aanvallend geen tegendruk geven, waardoor Wolderwijd hun doelpuntenaantal kon verdubbelen.

Kortom, Wolderwijd is het zaalseizoen scherp begonnen met een 16tal mooie doelpunten. De uiteindelijke eindstand werd 5 – 16 in het voordeel van Wolderwijd.

Doelpunten werden gemaakt door: Maarten Maris 5, Claire 5, Maarten Bolt 2, Susanne 1, Niek 1, Karin 1 en Bas 1. 

Wolderwijd 1 sluit eerste helft veld winnend af

Afgelopen donderdag avond, 8 oktober 2015, speelde Wolderwijd 1 de laatste veldwedstrijd voor dit seizoen. Gelukkig geen verre reizen deze wedstrijd maar gewoon lekker in Zeewolde op ons eigen speelveld. Op zo’n doordeweekse dag is het even omschakelen na school/werk/etc. maar gelukkig geldt dat ook voor de tegenstander Noveas uit Steenwijk.

Helaas is onze vaste speler Robert nog steeds uit de roulatie, maar heeft hij het coachen deze week samen met Yvonne weer opgepakt, fijn!. Gelukkig hebben we altijd nog een stel A-spelers die hun donderdagavond (of zaterdagen) voor ons opofferen, bedankt allen!! De wedstrijd werd ingefloten door de scheidsrechter met als eerste aanval Bas, Maarten, Karin en Esmee. In de verdediging begonnen Niek, Bolt, Susanne en Claire.

Bij de start van de wedstrijd resulteerde een scherp eerste aanvalsvak direct in een 2-0 voorsprong voor Wolderwijd. Helaas kon deze voorsprong niet meteen worden vastgehouden en zakte de concentratie wat in. In korte tijd kreeg Wolderwijd vier tegendoelpunten, reden genoeg om te herpakken en de inhaalslag in te zetten. Door goed uitgespeelde aanvallen en het afmaken van diverse kansen kon Wolderwijd bij een voorsprong van 12-10 gaan rusten. De tweede helft blijft lastig, maar ondanks dat Noveas probeerde aan te haken, behield Wolderwijd de voorsprong. Ook hier hebben goed uitgespeelde aanvallen geresulteerd in leuke doelpunten. Met name complimenten voor het samenspel van Karin en Esmee, klasse meiden!

Kortom als team een prima uitgangspositie bereikt om de 2e helft veld in het voorjaar weer te beginnen. Ga door met het creëren van leuke kansen en blijf deze vooral scoren. De uiteindelijke eindstand werd 18-16 in het voordeel van Wolderwijd.

Doelpunten werden gemaakt door: Karin 5, Bas 3, Claire 3, Maarten B. 3, Esmee 2, Susanne 1, Maarten 1 (strafworp).

KV Wolderwijd 1 verliest van sterker DOS WK uit Enschede

Afgelopen zaterdag, 3 oktober 2015, stond alweer de voorlaatste wedstrijd van het seizoen op het programma. Een lange rit, met uitzondering van Maarten Maris, om aan te treden tegen koploper DOS WK. Gezien de voorgaande prestaties van DOS WK dit seizoen, beloofde deze wedstrijd beslist geen makkie te worden voor Wolderwijd.

De wedstrijd werd ingefloten door de scheidsrechter met als eerste aanval Bas, Maarten, Karin en Esmee. In de verdediging begonnen Niek, Bolt, Susanne en Claire. Opdracht voor een wedstrijd als deze: alert zijn op korte kansen en vooral ons eigen spel blijven spelen.

Direct bij de start van de wedstrijd werd bevestigd dat dit geen makkelijke wedstrijd zou worden.

Lees meer...

KV Wolderwijd 1 stuurt SIM 1 zonder punten terug naar Friesland

20150926 KV Wolderwijd 1Afgelopen zaterdag, 26 september 2015, stond alweer de vierde wedstrijd van het seizoen op het programma. Ja, het klopt, er ontbreekt een verslag, ik moet nog even wennen. Vorige keer hebben we mede dankzij Dennis en Esmee (Bedankt!) een lekkere wedstrijd gewonnen tegen Groen Wit uit Borne. Deze wedstrijd hebben we, zelfs met maar 7 spelers, prima uitgespeeld!

Helaas heeft Robert zich, in de wedstrijd van het ontbrekende verslag, goed geblesseerd aan zijn enkel. Noodgedwongen, maar zeer gewenst, heeft hij de taak als coach op zich genomen. De wedstrijd werd ingefloten door de scheidsrechter met als eerste aanval Bas, Maarten, Karin en Carine (Bedankt!). In de verdediging begonnen Niek, Bolt, Susanne en Claire.

Ondanks dat SIM de score opende zaterdag, en tevergeefs probeerde aan te haken, lukte het scoren dit keer goed bij Wolderwijd. De aanvallen werden goed opgezet, de juiste mensen werden voorin uitgespeeld en mooie kansen werden afgemaakt. SIM kon nog even aanhaken tot 5-5 maar daarna heeft Wolderwijd de voorsprong niet meer uit handen gegeven. Eervolle vermelding voor Carine en Valentina voor het meespelen en voor Mark die ondanks zijn drukke programma toch op de bank zat om ons te supporten!

Kortom, als team weer gewerkt aan een leuke wedstrijd met goede aanvallen en mooie doelpunten. De uiteindelijke eindstand werd 18-14 in het voordeel van Wolderwijd.

Doelpunten werden gemaakt door: Susanne 7(!!), Bas 4, Claire 3, Maarten Maris 3 en Niek 1

{jcomments on}

KV Wolderwijd S2 viert kampioenschap

20150926 KV Wolderwijd S2 kampioenMinimaal 1 punt halen was de opdracht waarmee KV Wolderwijd het veld in ging. Tegenstander was Oranje zwart uit Zwolle.

De rust werd ingegaan met een mooie 7-7 stand op het bord. De tweede helft was er een om snel te vergeten. Met veel spannende momenten en een tegenstander die alles op alles zette om te winnen. Uiteindelijk ginnen beide ploegen met 1 punt van het veld af. Voor Wolderwijd 2 was dat voldoende om de champagne te ontkurken en een klein feestje te vieren.

Gefeliciteerd met het kampioenschap!

Scorende heren niet genoeg voor winst bij Lemmer

Afgelopen zaterdag, 5 september 2015, stond de tweede wedstrijd van het seizoen op het programma. Na de warme start van vorige week, was het weer deze week wat druileriger. Maar dat mocht de pret niet drukken en met een creatief samengesteld team gingen we op pad naar Lemmer.

Door het vertrek van Carla en een blessure bij Karin werd de opstelling wat aangepast. De wedstrijd werd ingefloten door de scheidsrechter met als eerste aanval Niek, Bolt, Susanne en Claire. In de verdediging begonnen Bas, Robert, met invalsters Carine en Cynthia. Dames onwijs bedankt!!

Voortbordurend op vorige week wilden de kansen er maar niet in aan de kant van Wolderwijd. Zowel in de eerste als tweede helft waren de aanvallen prima, maar bleven de doelpunten uit. De heren hebben het deze wedstrijd voornamelijk moeten doen en slaagden erin toch een aantal kansen af te maken. Zo waren er vier heerlijke korte kansjes, een stuk of drie afstand schoten en een gescoorde strafworp. Helaas waren deze doelpunten van onze heren niet genoeg voor een overwinning en lukte het Wolderwijd maar niet aan te sluiten op het scorende Lemmer.

Kortom, een wedstrijd waarin we als team hard gewerkt hebben maar de kansen niet konden afmaken. De uiteindelijke eindstand werd 11-8 in het voordeel van Lemmer.

Doelpunten werden gemaakt door: Maarten Bolt 3 (1 strafworp), Maarten Maris 2, Bas 2 en Robert 1

Nieuwe start voor KV Wolderwijd 1

Na een geslaagd korfbalseizoen vorig jaar stond afgelopen zaterdag het nieuwe programma voor de deur. Een nieuwe start, een aantal spelers moeten uitzwaaien maar ook weer nieuwe (oude) spelers kunnen verwelkomen. Bedankt Harry, Mark en Robbin voor een leuk gezellig korfbal jaar. En welkom terug Maarten Maris en Niek!

Op een warme zaterdagmiddag 29 augustus 2015 stond de eerste thuiswedstrijd tegen d’Ommerdieck op het punt te beginnen. Alle spelers warm, zowel door het weer als de alom bekende voorbereiding. De wedstrijd werd ingefloten door scheidsrechter T. Groen met als eerste aanval Maarten, Bolt, Susanne en Claire. In de verdediging begonnen Bas, Robert, Karin en Carla.

Ondanks vele kansen wilde het scoren bij Wolderwijd niet lukken de eerste 20 minuten. Uiteindelijk opende d’Ommerdieck de score door het afmaken van een strafworp en mocht na een 2e doelpunt van d’Ommerdieck het andere vak eindelijk lekker aanvallen. Bas had dit goed begrepen en scoorde vrijwel direct met een mooi afgemaakte korte kans. Hierna scoorde D’Ommerdieck

Lees meer...

Wolderwijd 1 haakt af in kampioensstrijd

Het eerste speelde deze zaterdag in Friesland tegen een van de twee medekoplopers: SC Joure. De thuiswedstrijd in oktober was nipt gewonnen, dus het beloofde weer een gelijkopgaande wedstrijd te worden. Haroen bleek weer eens niet meegekregen te hebben dat we op tijd zouden vertrekken, dus vertrokken we om 14:05 in plaats van om 13:45. Uiteindelijk kwamen we toch op tijd aan, en ergens na Emmeloord begon zowaar de zon te schijnen. De meegenomen paraplu's bleven dus ongebruikt.

Lees meer...

KV Kreupel net te sterk voor d’Ommerdieck na hectische slotfase

Veel later dan iedereen van me gewend is, komt hier dan toch nog het verslag van de veldslag tussen Wolderwijd 1 en d’Ommerdieck. Iets met tijd en prioriteit… Er was echter genoeg om over te schrijven, dus ik ben met name Dennis dit verslag gewoon schuldig.

Een week eerder won Wolderwijd na een verschrikkelijke tweede helft nipt van Ermelo, nu stond de thuiswedstrijd tegen d’Ommerdieck op het programma. In het najaar werd de uitwedstrijd tegen deze ploeg uit Nieuwleusen in de laatste minuut pas gewonnen (10-9), en ook nu beloofde het een spannende wedstrijd te worden, want d’Ommerdieck had vorige week koploper Rood-Wit verslagen. Die spannende wedstrijd zou in ieder geval gespeeld moeten worden zonder Bas, want die had op zaterdagmorgen wat moeite met het gebruik van keukengerei. Scherp ding hoor, zo’n kaasschaaf…

Lees meer...

Invalster Mirthe redt overwinning voor Wolderwijd 1

Na de nederlaag vorige week tegen de nieuwe koploper Rood-Wit stond voor de korfballers van Wolderwijd nu het treffen tegen KC Ermelo op het programma. De uitwedstrijd in september was na een goede eerste helft al bijna beslist, maar in de tweede helft kon Ermelo destijds door zuiver schieten goed bijblijven. Ook nu kwam Wolderwijd op het eigen veld goed uit de startblokken. Het openingsdoelpunt van Claire van Gaalen viel na vier minuten uit een vrije bal. Daarna creëerde Wolderwijd steeds prima kansen, terwijl Ermelo voornamelijk gevaarlijk was van afstand. Het verschil liep op tot drie punten, maar na 19 minuten waren de Ermeloërs toch weer aangehaakt: 6-5.  Vanaf dat moment zette Wolderwijd een tandje bij. Veel aanvallen vol variatie leverden een serie goede doelpunten op, waardoor de rust werd bereikt met een 13-8 voorsprong. In de rust werd afgesproken om de scherpte vast te houden, maar al gauw bleek de tweede helft andere koek te zijn.

Lees meer...

Wolderwijd 1 komt tekort op Wezeper gras

In de openingswedstrijd van het voorjaarsseizoen op het veld moesten de korfballers van Wolderwijd 1 aantreden tegen Rood-Wit 1 in Wezep. Beide ploegen draaien bovenin de competitie mee. In september werd de heenwedstrijd gewonnen door de Zeewoldenaren, nu waren de rollen omgedraaid. In de tweede helft kwam Wolderwijd vooral aanvallend tekort om nog een vuist te kunnen maken.

Het begin van de wedstrijd was voor Rood-Wit. Wolderwijd had veel moeite met het houden van balbezit, waardoor er nauwelijks kansen gecreëerd konden worden. Verdedigend zat het gelukkig wel goed in elkaar. Met name Robbin verloor zijn tegenstander geen seconde uit het oog. Na een openingsdoelpunt van Rood-Wit scoorde Claire onderhands uit een vrije bal, na het invliegen van haar tegenstandster. Doelpunten maken bleek helaas niet zo eenvoudig voor Wolderwijd. Na ruim een kwartier stond het pas 4-1. Het verschil bleef lang drie doelpunten, maar aan het einde van de eerste helft kroop Wolderwijd door doelpunten van Claire, Karin en Bas dichterbij. Bas kreeg nog een gigantische kans op een doelpunt, maar zijn vrije korte kans ging mis. Ook Rood-Wit miste nog een grote kans, door een strafworp om zeep te helpen. Carla was aan het einde van de eerste helft geblesseerd geraakt, haar plek werd na rust opgevuld door Nynke Kramer. Maarten zette van grote afstand de stand op 9-8, waarna hij gewisseld werd voor Mark. De tweede helft verliep voor Wolderwijd ontzettend moeizaam. Verdedigend zat het prima in elkaar, maar aanvallend werden goed opgezette aanvallen een zeldzaamheid. Invallers Robert en Mark maakten van afstand nog een doelpunt, maar het mocht niet meer baten. Rood-Wit liep gemakkelijk uit naar een ruime overwinning. De Wezepers hebben de koppositie nu overgenomen van Wolderwijd, dat op één punt achterstand in de achtervolging moet.


Rood-Wit 1 – Wolderwijd 1 17-11 (8-7) Scores Wolderwijd: Karin Kettenis 2, Claire van Gaalen 2, Maarten Bolt 2 (1 strafworp), Haroen Jaafar 2, Mark Bakker 1, Robert van Ravenswaaij 1, Bas Kettenis 1

Wolderwijd 1 heeft geen goede zaterdag

De denkbeeldige coach van Wolderwijd 1 stond voor een breinbreker afgelopen week: de opstelling voor de wedstrijd tegen de Eemvogels. Door de afwezigheid van de skiënde Robbin, de werkende Maarten en de kneuzige Haroen werd een beroep gedaan op de kwaliteiten van de B1. David de Visser en Dennis Rozendaal gingen met het eerste mee naar Soest.

Daar werd een moeizame pot korfbal gespeeld. Qua spel kon Wolderwijd aardig bij blijven, maar de Eemvogels bleken veel doeltreffender. De niet-fitte Robert en Bas hadden het verdedigend zwaar, maar vooral aanvallend vielen de schoten niet door het gele mandje, terwijl Wolderwijd daar best de kans voor kreeg. Door goed werk in de rebound van met name Karin en David konden aanvallen wel vaker herhaald worden, maar de scherpte ontbrak bij Wolderwijd. David leek zijn uitstekende debuut te bekronen met een doorloopbal, maar kwam uiteindelijk te dicht bij de korf uit.

De aanvallen bij de Eemvogels werden vaker herhaald, wat zich uiteindelijk uitbetaalde. Van 2-0 ging de score naar 4-0, waarna Mark voor Wolderwijd de nul van het scorebord poetste met een afstandsschot. Hij werd hiermee direct teamtopscorer van de dag. De Eemvogels antwoordden helaas direct met de 5-1 en dat gaf Wolderwijd geen kans om in de wedstrijd te komen. Een vervelende botsing en een bloederige blessure aan de kant van Wolderwijd betekende het einde van de wedstrijd, met een eindstand van 8-1.

De Eemvogels 1 – Wolderwijd 1 8-1 Score Wolderwijd: Mark Bakker 1

Wolderwijd 1 speelt wisselvallig tegen KCD

Het jaar 2015 was nou niet bepaald goed begonnen voor Wolderwijd. Onnodige (maar verdiende) nederlagen tegen Hebbes en SGV en een ingecalculeerde nederlaag tegen Reeuwijk zorgden voor een bedroevende opbrengst van nul punten uit drie wedstrijden. Thuis tegen KCD moest daar verandering in gebracht worden. Haroen bevond zich nog in Oostenrijk (ook nog eens met een mysterieuze blessure) dus we moesten het zonder zijn aanwezigheid stellen. Ook Carla had andere verplichtingen. Verder was het team compleet en zo ‘fit’ als je van Wolderwijd 1 kan verwachten. Dat het toch een moeilijke dag zou kunnen worden werd langzaam duidelijk toen Mark twee linker sokken uit zijn tas haalde. Daarna bleek het in de rust van de wedstrijd van de D1 nog een hele opgave om de korven een halve meter te verlengen. Er moest zelfs een trapje aan te pas komen, maar zelfs dat was niet genoeg. Uiteindelijk kon er zo’n drie keer geschoten worden op twee losse palen, de rest van de warming-up volgde toen de D1 de overwinning binnen had. Een goede voorbereiding is 90% van succes...

Lees meer...

Wolderwijd 1 nog steeds puntloos in 2015

Na het verlies tegen Hebbes twee weken terug en de enorm slechte tweede helft tegen SGV vorige week stond Wolderwijd 1 in 2015 nog met lege handen. Het zou deze zaterdag een moeilijke opgave worden om daar verandering in te brengen; koploper Reeuwijk heeft nog geen punt laten liggen en had voor de wedstrijd een doelsaldo van +115. In de thuiswedstrijd tegen Reeuwijk kon Wolderwijd een helft lang aanhaken, maar ging het aan het einde van de tweede helft toch flink mis. Het was nu op bezoek in sporthal de Meerkoet wederom zaak om zo lang mogelijk aan te haken. De Reeuwijkse pupil van de week, die met een doorloopbal de wedstrijd mocht openen, voorspelde de uitslag op 25-12. Wat een prettige opsteker…

Lees meer...

Wolderwijd 1 in alle vroegte naar twee punten

Op een klein stationnetje, ’s morgens in de vroegte… Daar stonden Anne, Susanne, Yvonne en Robbin te wachten en te wachten op de trein die Mark naar Nijmegen zou brengen. In verband met koeien op het spoor duurde dat zelfs nog wat langer dan verwacht. En dat allemaal op de vroege morgen, want studentenkorfbalvereniging SkunK had overduidelijk niet vooraan gestaan bij het uitdelen van de zaaluren: Om 09:20 stond de wedstrijd op het programma. Gelukkig maar voor Mark, hij was niet de enige laatkomer; ook Haroen bleek veel moeite te hebben met het vroege vertrektijdstip van 07:15. Wie daar wel op tijd klaar voor was is oud-voorzitter Bert Bakker, die na het tellen van de beschikbare auto’s toch gewoon weer terug kon naar bed. Nog een vroege domper op de ochtendvreugde was het feit dat Carla de gebruikelijke boodschappen niet bij zich had, waardoor er op een eventuele overwinning niet geproost zou kunnen worden.

Lees meer...

Shop Onlie: Sponsorkliks

KV Wolderwijd Sponsorkliks

Contact gegevens

Zaal/Veld locatie

Horsterweg 202A
3893 AA ZEEWOLDE

Veldtype: Kunstgras

 

Mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemeen:
036-5386444

Wedstrijdsecretariaat:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


KV Wolderwijd
weergeven op kaart

Zoeken

Activiteiten Agenda

Geen evenementen

Bestuursagenda

Geen evenementen

Competitie Agenda

Start Competitie Zaal
zaterdag 24 november
Aanvang: 10:00
  • KV Wolderwijd