Wolderwijd E1 blijft winnen

De eerste 2 wedstrijden van de E1 als 8-tal zijn gewonnen. Het was leuk om te zien hoe ze als 8-tal kunnen spelen.

De eerste wedstrijd was in Dronten tegen ASVD en nadat ze al snel tegen een 1-0 achterstand aan keken begon de machine te draaien. De wedstrijd werd uiteindelijk met 1-8 gewonnen!

De tweede wedstrijd was thuis tegen Dindoa. Het werd een leuke wedstrijd met kansen aan beide kanten. Wolderwijd won met 6-3.

Afgelopen zaterdag werd er weer thuis gespeeld, tegen Dos Kampen, en al om 9 uur! Dit was wel erg vroeg en ook nog eens erg koud. Het tijdstip en de kou hadden wel invloed op het spel en veel ballen werden niet goed gegooid of niet goed gevangen. De kansen die er werden gecreëerd gingen helaas niet door het gele mandje, op 1 na, maar die werd afgekeurd. Hierdoor was de ruststand 0-0.

De limonade, het praatje, het wat latere tijdstip…. het leek te helpen. Het eerste doelpunt viel en was een afstandschot van Angela. Vervolgens gaf Esther een doorloopbal aan Matthijs die hij netjes afrondde. Het derde doelpunt kwam weer van Angela, een dieptebal mooi aangegeven door Matthijs. Daarna rondde Mischa een korte kans af waardoor de stand op 4-0 kwam.

Het andere aanvalsvak wist nog twee keer te scoren. Eerst gaf Martijn een mooie dieptebal aan Lotte die de korte kans raak schoot en vervolgens benutte Lotte nog een korte kans waardoor de eindstand 6-0 werd.

Hierdoor staat Wolderwijd E1 weer fier op de 1ste plaats en doordat Dindoa al een punt heeft laten liggen in Dronten komt een nieuw kampioenschap wel erg dichtbij. Als er op 10 mei gewonnen worden in Kampen kan dit team 17 mei al kampioen worden door dan opnieuw te winnen van ASVD.

Schrijf 17 mei, 11:30 uur, alvast in jullie agenda!

Oliebollen Toernooi 2021
dinsdag 28 december