Teamuitje E-tjes

Zaterdag 22 maart was het dan zo ver, het teamuitje van de E1 en de E2.

Het begon om 12:30 uur met pannenkoeken eten in de blokhut, of eigenlijk begonnen we om 11:30 uur met het supporteren van onze F1 die een oefenwedstrijd speelde. Maar, dan was het toch zover, de pannenkoeken werden door verschillende ouders en Nel gebracht. En, ze waren héérlijk! Dat bleek wel uit het feit dat er aan het einde van de middag geen eentje meer over was… (bakkers: bedankt!).
Voor wat betreft het weer, was het wat onzeker, en dat hebben we gemerkt ook. Nadat de pannenkoeken vrij snel naar binnen waren gewerkt ging Luuk nog even met de kids aan korfbal doen, waar Nel, Bas en Liesbeth de blokhut weer schoon probeerden te krijgen. Hopelijk is dat gelukt beste kantinecommissie.
De schoonmakers bleven droog, maar de kids buiten begonnen al wat nattigheid te voelen. Toen de blokhut weer schoon en afgesloten was, werd het tijd om naar de MMM-boerderij te fietsen. Gele hesjes voor en achteraan moesten aangeven dat we een groep waren (en dat werkte), maar de regen begon met bakken uit de hemel te komen. De pret werd er niet minder om en eenmaal bij de MMM-boerderij aangekomen begon het weer wat droger te worden. Vanaf het moment dat we met de midgetgolf begonnen begon de zon weer te schijnen. En, hoewel de banen wat nat waren is het verder droog gebleven en kon er goed geslagen worden. Met de golfsticks wel te verstaan. Met 4 groepjes konden we lekker opschieten en hoewel de verschillen best groot waren, vond iedereen het leuk.

Na afloop werd er nog een lekker koud ijsje gegeten, behalve door Nel, die een ware kop thee wilde hebben om weer wat warm te worden, wat niet gelukt was… Daarna konden we dan eindelijk naar het Klauterwoud. Vanwege de regen was dit best glibberig, maar wel erg leuk. Afgezien van een spontane bloedneus, flinke snee in een vinger en plat op de buik ging alles goed en heeft iedereen het overleefd en vond iedereen het jammer dat het opeens al bijna 5 uur was.

Terug bij de MMM-boerderij zijn de laatste pannenkoeken nog opgegeten en kon iedereen thuis gebracht worden. De foto’s in de foto galerij geven aan hoe gezellig en leuk het was.

Oliebollen Toernooi 2021
dinsdag 28 december