Wolderwijd E1 ongeslagen kampioen!

Zaterdag 1 maart speelden de talenten van Wolderwijd E1 tegen de nieuwe nummer twee van de poule: Midlandia E1.

Hoewel Wolderwijd al kampioen was, wilde het team toch heel graag winnen. Tot nu toe was er nog geen punt verloren en dat wilden de spelers graag zo houden. En hoewel het, op de eerste 10 minuten na, geen beste wedstrijd was werd er toch weer met ruime cijfers gewonnen: 15-6.

Er zijn dit seizoen 11 wedstrijden gespeeld, waarin 167 doelpunten werden gemaakt, tegenover slechts 38 tegendoelpunten. Wolderwijd mag zich dus trots een ongeslagen kampioen noemen! Na de thuisoverwinning werd het team in de kantine van de Horst verwacht, waar de voorzitter een toespraak hield en de activiteitencommissie iets lekkers klaar had staan.

De kinderen en de trainers werden gehuldigd met medailles en een kampioensdiploma. Met nog 1 wedstrijd op het programma was dit een feestelijke afsluiting van een geweldig zaalseizoen. Op het veld gaat dit team een nieuwe uitdaging aan.

Samen met twee spelers uit de E2 zullen ze een 8-tal gaan vormen. Jongens en meiden, gefeliciteerd!

De kampioenen op de foto: coach Liesbeth, Esther, Angela, Anneleen, Lotte, Martijn, Matthijs en coach Luuk.

Oliebollen Toernooi 2021
dinsdag 28 december