Wolderwijd E1 wint ook van Midlandia

Vooraf werd gedacht dat de wedstrijd Midlandia E1 – Wolderwijd E1 een ware krachtmeting zou worden. Maar, al snel werd duidelijk dat Wolderwijd afgelopen zaterdag de sterkste ploeg was.

De eerste 10 minuten kwam Wolderwijd al op een voorsprong van 0-4 door maar liefst 3 doelpunten van Matthijs en 1 van Angela. De tweede 10 minuten waren die van Lotte die zorgde voor een ruststand van 1-7. Het derde kwart liep Wolderwijd uit naar een 3-10 voorsprong met weer 3 doelpunten van Matthijs. Martijn en Angela zorgden in het laatste deel voor de 3-12 eindstand.

Anneleen en Esther kregen ook kansen, maar hun pogingen gingen net mis.

Al met al een niet zo spannende wedstrijd, maar een mooie overwinning waardoor Wolderwijd E1 4 punten los staat van Midlandia, HKC, Koveni en Dalto E3 die allen op 6 punten staan.

Oliebollen Toernooi 2021
dinsdag 28 december