Hallo, heb je een vraag? Of wil je iets weten? Dat kan eenvoudig door te gaan 'Appen' Of stuur een mailtje naar info@kvwolderwijd.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page

2011 KVW Ledenshop banner

Wolderwijd E1 wint met ruime cijfers van HKC

De wedstrijd tegen HKC E2 stond op het programma. Vooraf best spannend, want HKC stond slechts 2 punten achter op Wolderwijd.

Nadat de belangrijkste aandachtspunten nog eens besproken waren kon aan de warming-up begonnen worden en om precies 11:30 uur floot scheidsrechter Wouter voor het begin van de wedstrijd. Al snel werd duidelijk dat Wolderwijd de wedstrijd wel zou kunnen winnen, maar dat HKC toch ook een goede tegenstander was.

In de eerste 10 minuten kwam Wolderwijd op een voorsprong van 3-1 via 2 mooie afstandschoten van Matthijs en een kort kansje van Lotte. Wel op voorsprong, maar het bleef opletten in de verdediging. De 10 minuten voor rust was eigenlijk het beste deel van de wedstrijd en wist Wolderwijd uit te lopen naar een voorsprong van 8-2.

Na rust had Wolderwijd het echt moeilijk en in het 3e kwart werd er maar 1 keer gescoord, daar waar HKC 2 keer de korf wist te vinden. Maar het laatste deel herstelde Wolderwijd zich weer en via 2 doorloopballen, een korte kans en een afstandschot werd de eindstand  13-5, HKC scoorde namelijk ook nog een keer.

Komende zaterdag staat de kraker tegen Midlandia E1 op het programma. Midlandia had tot afgelopen zaterdag ook nog niets verloren, maar verspeeld nu wel punten tegen Koveni. Als Wolderwijd a.s. zaterdag weet te winnen is een grote stap naar een mogelijk kampioenschap gezet.

Evenementen Agenda

Oliebollen Toernooi 2021
dinsdag 28 december
Aanvang: 00:00
Jubileumdag 30 jaar KV Wolderwijd
zaterdag 09 april
Aanvang: 09:00

Competitie Agenda

Geen evenementen

Bestuursagenda

Commissie vergadering
maandag 20 december
Aanvang: 19:30
Bestuursvergadering
maandag 31 januari
Aanvang: 19:30
Bestuursvergadering
maandag 28 februari
Aanvang: 19:30

Kantine Agenda

Geen evenementen