Wolderwijd E1 wint derde zaalwedstrijd op rij

Nadat vorige week knap gewonnen was van een fel en goed spelend Dalto werd afgelopen zaterdag, tegen Koveni E1, opnieuw de overwinning binnen gehaald.

Helaas moesten we Lotte missen vanwege een vinger blessure, gelukkig kwam ze wel aanmoedigen.

Hoewel het de eerste 10 minuten gemakkelijk leek te gaan (3-1) was het geen gemakkelijke wedstrijd. Er werd wel goed samengespeeld en de oefeningen van de trainingen werden zichtbaar in de wedstrijd. Toch was Koveni een stugge tegenstander en snel in de omschakeling, waar ook weer wat tegendoelpunten uit kwamen.

Maar nog voor rust kwam Matthijs helemaal los en scoorde maar liefst 5 keer, waarvan 2 mooie diepteballen aangegeven door Angela. De ruststand was 8-3.

Het 3e kwart verliep echt moeizaam, er werd slechts 2x gescoord. Maar 1x voor Wolderwijd, en 1x door Koveni. In het laatste deel van de wedstrijd scoorde Koveni nog 2x, maar Angela en Martijn deden dat ook voor Wolderwijd, zodat de eindstand toch mooi op 11-6 kwam.

Scores : Matthijs 6, Angela 3, Anneleen 1, Martijn 1

Oliebollen Toernooi 2021