Hallo, heb je een vraag? Of wil je iets weten? Dat kan eenvoudig door te gaan 'Appen' Of stuur een mailtje naar info@kvwolderwijd.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page

2011 KVW Ledenshop banner

Wolderwijd E2 is kampioen!

Op zaterdag 26 mei stond de beslissende wedstrijd op het programma tegen Exakwa. Bij winst zouden we kampioen worden samen met ASVD en Elburg. Alle spelers waren er helemaal klaar voor om hun eerste korfbaljaar met een kampioealtnschap af te sluiten.

De wedstrijd begon nog een beetje voorzichtig. Er werd iets te langzaam gespeeld waardoor wij niet veel kansen kregen maar Exakwa kreeg er nog minder. In de loop van de eerste helft kwamen we toch op voorsprong maar die was van korte duur want Exakwa maakte al snel de gelijkmaker. Vlak voor rust werd het toch nog 2-1 wat een verdiende voorsprong was. In de rust bespraken we dat er iets sneller rondgespeeld moest worden omdat hier veel kansen uit kwamen. Dit werd in de 2e helft goed opgepakt. Er kwamen veel kansen en ook een aantal mooie doelpunten waardoor de eindstand van 5-1 op het scorebord kwam. Een mooie overwinning die er voor zorgde dat we op doelsaldo helemaal bovenaan staan in de competitie! Dit hebben we gevierd met kinderchampagne een heerlijke cupcake een diploma en een medaille. 

Alle spelers gefeliciteerd met dit mooie resultaat, alle supporters bedankt voor jullie aanmoedigingen en de activiteiten commissie bedankt voor het regelen van de feestelijkheden!

Evenementen Agenda

Oliebollen Toernooi 2021
dinsdag 28 december
Aanvang: 00:00
Jubileumdag 30 jaar KV Wolderwijd
zaterdag 09 april
Aanvang: 09:00

Competitie Agenda

Geen evenementen

Bestuursagenda

Commissie vergadering
maandag 20 december
Aanvang: 19:30
Bestuursvergadering
maandag 31 januari
Aanvang: 19:30
Bestuursvergadering
maandag 28 februari
Aanvang: 19:30

Kantine Agenda

Geen evenementen