Hallo, heb je een vraag? Of wil je iets weten? Dat kan eenvoudig door te gaan 'Appen' Of stuur een mailtje naar info@kvwolderwijd.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page

2011 KVW Ledenshop banner

KV Wolderwijd E1 kampioen van de 1e klasse

kv wolderwijd e1 kampioen

Afgelopen zaterdag is KV Wolderwijd E1 wederom kampioen geworden. Ook in de eerste klasse hebben ze bewezen dat ze als team een hechte eenhied vormen.

Onder leiding van Liesbeth van Holland en Froukje Zuidema is er gedurende het hele seizoen hard gewerkt aan techniek, taktiek, conditie en teamspirit. Een compliment naar het gehele team is op zijn plaats als je ziet welke vooruitgang er dit seizoen is geboekt.

In de wedstrijd tegen Dos Kampen was 1 punt voldoende voor het kampioenschap. Echter was Dos Kampen niet naar Zeewolde gekomen om de wedstrijd zonder slag of stoot uit handen te geven. De felheid van Dos zorgde ervoor dat KV Wolderwijd er alles aan moest doen om te winnen. Gedurende bijna de hele wedstrijd wist KV Wolderwijd niet echt een gaatje te slaan. Pas ver in de tweede helft was het duidelijk dat ook deze wedstrijd winnend afgesloten zou worden. Uitslag 6-3 Met nog 1 wedstrijd te gaan is KV Wolderwijd E1 niet meer in te halen door de concurrentie en mogen zij zich de terechte kampioen noemen van de eerste klasse. Na afloop werd het kampieonschap gevierd met champagne en een bijbehorende oorkode en medaille.

Op de foto; 
Bovenste rij; Mathijs Mulder, Thomas Ruizendaal, Rick Bultman en Joey Harting
Liggend; Froukje Zuidema (trainer), Lynn Scharft, Irissa Pape, Ilse Wilkeshuis, Sam Scharft, Meghan Kelly en Liesbeth van Holland (trainer)

Niet op de foto; Damian Lankrreyer. 

Evenementen Agenda

Oliebollen Toernooi 2021
dinsdag 28 december
Aanvang: 00:00
Jubileumdag 30 jaar KV Wolderwijd
zaterdag 09 april
Aanvang: 09:00

Competitie Agenda

Geen evenementen

Bestuursagenda

Commissie vergadering
maandag 20 december
Aanvang: 19:30
Bestuursvergadering
maandag 31 januari
Aanvang: 19:30
Bestuursvergadering
maandag 28 februari
Aanvang: 19:30

Kantine Agenda

Geen evenementen