KAMPIOEN | KV Wolderwijd E2 viert klein feestje

Kampioen worden is wat elke korfballer wil. Zeker als je jong bent. KV Wolderwijd E2 is afgelopen weekend kampioen geworden door gelijk te spelen bij Telstar in Hoevelaken.

Het werd 4-4 na een spannende slotfase. Een wedstrijd die maar snel vergeten moet worden. Thuis won de E2 nog met ruime cijfers van dezelfde ploeg. Zouden het dan toch de zenuwen zijn geweest?

De blijdschap was er niet minder om. Wel was het raar om dit zonder supporters en ouders te moeten vieren. Niemand langs de kant waar de kids hun blijdschap mee konden delen. Lastig en raar.
Toch werd er bij terug komst een klein feestje gevierd. In de kantine, met cupcakes en een echte medaille, maar zonder slingers, ouders en andere supporters.

Voor de spelers al met al toch nog een beetje een feestje waar ze zichtbaar van genoten.

Ook Wolderwijd C1 is kampioen geworden: zij zullen volgende week in zonnetje gezet worden.

Oliebollen Toernooi 2021
dinsdag 28 december