Wolderwijd E1 pakt eerste punten!

Al vroeg in de ochtend, vóór 8 uur, vertrok Wolderwijd E1 richting Putten. En, hoewel het nog erg mistig was en verschillende auto’s verschillende wegen namen, stond het team ruim op tijd bij het veld van de Meeuwen.

Het hek moest nog open gemaakt worden… Gelukkig had Wolderwijd zelf 2 ballen meegenomen en staan er vaste korven bij de Meeuwen op het grasveld, dus kon er al wel snel met de warming-up begonnen worden. De bal en de schoenen werden wel nat van het gras, maar dat moest dan maar even. In de wedstrijd zou het dan alleen maar gemakkelijker worden, met een droge bal en kunstgras.

Ilse, Lynn, Damian en Joey begonnen in de aanval en Ilse wist het eerste doelpunt te scoren. De verdediging bestond uit Irissa, Meghan, Thomas en Matthijs en helaas moesten zij toestaan dat de Meeuwen E2 1-1 scoorde. Toen Damian op een niet correcte manier werd tegengehouden gaf de scheidsrechter geheel terecht een strafworp en deze werd mooi verzilverd door Ilse. En, nog voor rust wist Damian met een fraaie doorloopbal de stand op 1-3 te brengen.

De 2e helft kwam Rick in het veld voor Damian en Sam voor Meghan. Wolderwijd wist de voorsprong te vergroten naar 1-4 door een mooi afstandschot van Thomas. Een doorloopbal werd jammer genoeg afgekeurd vanwege lopen….(?). Helaas had de Meeuwen in de rust 2 lange dames in het vak van Ilse en Lynn gezet, waardoor dit vak nauwelijks meer aan aanvallen toekwam. De Meeuwen wist de achterstand te verkleinen naar 3-4 en de laatste minuten waren nog erg spannend. Ilse wist er nog een mooi afstandschot in te leggen, maar helaas werd deze afgefloten. Verdedigd, zo gaf de scheidsrechter aan. Maar niemand begrijpt hoe een dame met haar handen op de rug verdedigen kan…

Gelukkig floot de scheidsrechter toen voor het einde van de wedstrijd en was de 1ste overwinning een feit!

Oliebollen Toernooi 2021
dinsdag 28 december