E1 Wolderwijd ongeslagen kampioen

Met een krappe winst in de laatste wedstrijd tegen Soesterkwartier is KV Wolderwijd E1 ongeslagen kampioen geworden.

Maar wat was het spannend die laatste wedstrijd. De gehele wedstrijd keek de pleog van Sam, Rick en Louise tegen een achterstand aan. Maar met een paar mooie combinaties en schitterende afrondingen in de laatste minuten werd het uiteindelijk een overwinning.

Onder luid applaus en gejuich van de vele toeschouwers gingen de spelers van het veld. Na het maken van de gebruikelijke kampioensfoto's stond er in de kantine wat lekkers klaar. Maar voordat er van de traktatie genoten kon worden bacht de E1 het zelfgemaakte kampioenslied ten gehore. Een fantastisch moment voor de kids en aanwezige ouders en familieleden.

Het team gaat zich nu voorbereiden op de zaalcompetitie welke vanaf 23 november gaat starten. Op 5 november is de eerste zaaltraining en op 16-11 zijn er in sporthal De Horst oefenwedstrijden.

Nogmaals:  Gefeliciteerd Wolderwijd E1

maandag 24 februari