Wolderwijd F1 speelt allereerste wedstrijd en wint!!

Voor het eerst in bijna 10 jaar heeft KV Wolderwijd weer een F-team.KV Wolderwijd F1

Deze jonge kinderen van 6-7 jaar moesten afgelopen zaterdag al om 08:00 uur vertrekken om in Woudenberg hun allereerste wedstrijd te spelen.

De trotse maar ook ietwat gespannen ouders gingen ook mee, want dat wilden ze natuurlijk niet missen. In een treintje van 4 auto’s gingen we met deze 5 F-jes richting Woudenberg. Daar aangekomen gingen we netjes de kleedkamers in om de zaalschoenen aan te trekken. Daarna was er een heuse teambespreking en natuurlijk een warming-up voor de wedstrijd. Nog even inschieten op de korf en de wedstrijd kon beginnen.

Het was best wel even wennen met echte tegenstanders, maar Wolderwijd F1 wist goed over te spelen en had veel balbezit. Na een tijdje viel ook het eerste doelpunt, gescoord door Arne. De spelers zelf juichten, maar er kwam ook gejuich vanaf de tribune en van de coaches. Niet veel later scoorde Arne zijn 2e doelpunt en ook Louise wist nog voor rust te scoren.

Na wat aanwijzingen in de rust ging Wolderwijd met goede moed de 2e helft in. Ook daarin werd 3x gescoord en wel door Sophie, en weer twee keer door Arne. Dat Wolderwijd goed kan verdedigen bleek wel, want Woudenberg wist ook de korf te raken, maar deze werd afgekeurd omdat Justin goed verdedigde.

Samen hebben de kinderen de overwinning van 0-6 binnengesleept, door goed de bal naar elkaar toe gooien en de bal te onderscheppen van de tegenstander, waar ook Daniel goed zijn steentje aan bijgedragen heeft.

Wolderwijd F1 : Gefeliciteerd!!

• DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Official Pizza partner KV Wolderwijd
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Bakker Bart
  • Onze KV Wolderwijd webshop
  • KorfbalTotaal.nl
  • Fysio Focus Zeewolde
  • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
  • Financiële Dienstverlening
  • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
  • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
  • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
  • Voor al uw maatwerk