KV Wolderwijd F1 kampioen!

Het was een natte, frisse ochtend. De ochtend dat KV Wolderwijd F1 kampioen kon worden in hun klasse. Maar dan moest er nog wel gewonnen worden van Wit Blauw uit Kampen.

Onder toeziend oog van vele supporters van beide teams begon even na 9 uur de wedstrijd onderleiding van Kees. Bij veel spelers was de spanning in de eerste 10 minuten zichtbaar. De spanning en het weer zorgden ervoor dat er weinig werd gescoord in de eerste helft.

Met een kleine voorsprong ging de F1 van Wolderwijd de rust in. De coaches Lisa, Anneleen en Lynn hebben de rust gebruikt om de spelers nog iets extra op te peppen. En met resultaat. Het scoren ging in de tweede helft een stuk beter. Hetgeen uiteindelijk resulteerde in een mooie 11-5 overwinning.

En daarmee was het kampioenschap een feit. Na het maken van de kampioensfoto's lag er in de kantine de wel verdiende medaille klaar en konden de spelers en staf genieten van wat lekkers.

Namens idereen nogmaals gefeliciteerd met dit mooi resultaat.

Oliebollen Toernooi 2021
dinsdag 28 december