Korfballers KV Wolderwijd F1 Kampioen

DSC01022 krantOp zaterdag 10 februari is, onder toeziend oog van een juichend publiek, de F1 van KV Wolderwijd kampioen geworden. Met nog een wedstrijd in de zaal te gaan, kan de nummer twee uit de poule, Oranje Zwart uit Zwolle, niet meer voorbij de Zeewoldense korfballers komen. In de strijd met zeven andere F-teams uit de poule is de F1 uit Zeewolde de sterkste gebleven.

Gedurende het hele zaal-seizoen hebben de jongste spelers van KV Wolderwijd geen enkele keer verloren. Het team met Daniëlle ten Hove, Lucas Willemse, Noortje van der Bunte, Madeline van Raalten en Zoë Perez Koren, heeft in de elf gespeelde wedstrijden een positief doelsaldo van maar liefst 100 punten gerealiseerd. Hiermee zet dit jonge team een geweldige prestatie neer.

Het kampioenschap werd gevierd met een gouden medaille. Ook de twee trainers Marijke Meetsma en Yvonne Meetsma kregen een medaille omgehangen. Zonder hun enthousiaste inzet was de prestatie niet mogelijk geweest. “De techniek, taktiek en conditie van de kinderen is belangrijk, maar het is vooral een plezier om te zien hoe goed het team samenwerkt”, aldus trainer Yvonne.

De club ziet uit naar de prestaties op het veld van deze jonge kanjers.

• DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Official Pizza partner KV Wolderwijd
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Bakker Bart
  • Onze KV Wolderwijd webshop
  • KorfbalTotaal.nl
  • Fysio Focus Zeewolde
  • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
  • Financiële Dienstverlening
  • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
  • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
  • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
  • Voor al uw maatwerk