Hallo, heb je een vraag? Of wil je iets weten? Dat kan eenvoudig door te gaan 'Appen' Of stuur een mailtje naar info@kvwolderwijd.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page

Maak kennis met korfbal: doe gratis mee aan onze proeftrainingen.
Klik hier voor alle info

F Jeugd

KV Wolderwijd F1 kampioen!

Het was een natte, frisse ochtend. De ochtend dat KV Wolderwijd F1 kampioen kon worden in hun klasse. Maar dan moest er nog wel gewonnen worden van Wit Blauw uit Kampen.

Onder toeziend oog van vele supporters van beide teams begon even na 9 uur de wedstrijd onderleiding van Kees. Bij veel spelers was de spanning in de eerste 10 minuten zichtbaar. De spanning en het weer zorgden ervoor dat er weinig werd gescoord in de eerste helft.

Lees meer

Korfballers KV Wolderwijd F1 Kampioen

DSC01022 krantOp zaterdag 10 februari is, onder toeziend oog van een juichend publiek, de F1 van KV Wolderwijd kampioen geworden. Met nog een wedstrijd in de zaal te gaan, kan de nummer twee uit de poule, Oranje Zwart uit Zwolle, niet meer voorbij de Zeewoldense korfballers komen. In de strijd met zeven andere F-teams uit de poule is de F1 uit Zeewolde de sterkste gebleven.

Gedurende het hele zaal-seizoen hebben de jongste spelers van KV Wolderwijd geen enkele keer verloren. Het team met Daniëlle ten Hove, Lucas Willemse, Noortje van der Bunte, Madeline van Raalten en Zoë Perez Koren, heeft in de elf gespeelde wedstrijden een positief doelsaldo van maar liefst 100 punten gerealiseerd. Hiermee zet dit jonge team een geweldige prestatie neer.

Het kampioenschap werd gevierd met een gouden medaille. Ook de twee trainers Marijke Meetsma en Yvonne Meetsma kregen een medaille omgehangen. Zonder hun enthousiaste inzet was de prestatie niet mogelijk geweest. “De techniek, taktiek en conditie van de kinderen is belangrijk, maar het is vooral een plezier om te zien hoe goed het team samenwerkt”, aldus trainer Yvonne.

De club ziet uit naar de prestaties op het veld van deze jonge kanjers.

KV Wolderwijd viert kampioenschap groots

20170527 KV Wolderwijd F1 KampioenHet was warm, erg warm. Maar dat mocht de pret niet drukken. KV Wolderwijd F1, vorige week al kampioen geworden, vierde vandaag hun kampioenschap groots.

Ondanks de zeer ongelukkige start, coach Lynn kreeg een metalen plaat op haar voet, liet de F1 zich niet uit het veld slaan. Tegenstander was Oranje Zwart en vanaf het eerste moment van de wedstrijd liet Wolderwijd zien dat zij de terechte kampioen van deze poule waren.

Het publiek was in grote getale aanwezig en kon genieten van veel doelpunten. Leuk spel, fantastische reacties en veel plezier zorgde voor een uitgelaten sfeer. De eindstand van 18-7 in het voordeel van Wolderwijd was het resultaat van hard werken en knokken voor elke bal.

Coaches Lynn, Julia en Theanne glommen van trots. Trots op hun spelers welke allen nog geen jaar korfballen. Een team dat ook trots mag zijn op hun coaches, welke er elke week weer waren om de kids te trainen en te coachen. En als dat een keer niet mogelijk was dan was er altijd nog Tamara als stand-in. En uiteraard vergeten we Niek ook niet, trainer vanaf het eerste uur.

Na afloop namen de spelers met glunderende koppies hun verdiende madailles en bloemen in ontvangst. Uiteraard werd er daarna in de nieuwe kantine genoren van een taartje met wat te drinken. Al met al een schitterende dag voor de spelers en coaches van KV Wolderwijd F1.

F1: gefeliciteerd!

KV Wolderwijd F1 overtuigend kampioen

18556608 1261806310601063 7114993791186097422 oZonder 2 van de 3 coaches maar met Theanne en meerdere ouders is Wolderwijd F1 vandaag kamioen geworden. 

Ze wonnen vandaag met 4-8 van Dindoa F3 en zijn zo onbereikbaar voor de andere tegenstanders.

Gefeliciteerd! Volgende week, 27-5, speelt de F1 hun laatste thuis wedstrijd om 11:00 uur. Na deze wedstrijd zullen we dit team en de coaches in het zonnetje zetten in onze nieuwe kantine.

Wolderwijd F1 speelt allereerste wedstrijd en wint!!

Voor het eerst in bijna 10 jaar heeft KV Wolderwijd weer een F-team.KV Wolderwijd F1

Deze jonge kinderen van 6-7 jaar moesten afgelopen zaterdag al om 08:00 uur vertrekken om in Woudenberg hun allereerste wedstrijd te spelen.

De trotse maar ook ietwat gespannen ouders gingen ook mee, want dat wilden ze natuurlijk niet missen. In een treintje van 4 auto’s gingen we met deze 5 F-jes richting Woudenberg. Daar aangekomen gingen we netjes de kleedkamers in om de zaalschoenen aan te trekken. Daarna was er een heuse teambespreking en natuurlijk een warming-up voor de wedstrijd. Nog even inschieten op de korf en de wedstrijd kon beginnen.

Het was best wel even wennen met echte tegenstanders, maar Wolderwijd F1 wist goed over te spelen en had veel balbezit. Na een tijdje viel ook het eerste doelpunt, gescoord door Arne. De spelers zelf juichten, maar er kwam ook gejuich vanaf de tribune en van de coaches. Niet veel later scoorde Arne zijn 2e doelpunt en ook Louise wist nog voor rust te scoren.

Na wat aanwijzingen in de rust ging Wolderwijd met goede moed de 2e helft in. Ook daarin werd 3x gescoord en wel door Sophie, en weer twee keer door Arne. Dat Wolderwijd goed kan verdedigen bleek wel, want Woudenberg wist ook de korf te raken, maar deze werd afgekeurd omdat Justin goed verdedigde.

Samen hebben de kinderen de overwinning van 0-6 binnengesleept, door goed de bal naar elkaar toe gooien en de bal te onderscheppen van de tegenstander, waar ook Daniel goed zijn steentje aan bijgedragen heeft.

Wolderwijd F1 : Gefeliciteerd!!

KV Wolderwijd F1 speelt 2e wedstrijd en vecht goed

De eerste en waarschijnlijke enige (laten we hopen van niet) wedstrijd die ik zag van Wolderwijd F1 was in verdedigend opzicht prima maar aanvallend niet al te best. Daar gaan we dus op trainen.

De zaalcompetitie is begonnen en dat betekende de eerste wedstrijd voor de Fjes in competitieverband. De vraag die ik veel stelde aan mezelf was: 'Zijn ze er klaar voor om tegen grotere kinderen te spelen, die mogelijk ook al langer korfballen?' Deze vraag heeft 2 antwoorden: ja en nee.
Waarom ja? Nou, omdat ze gevochten hebben als leeuwen, ze hebben de koppies niet laten hangen en zijn blijven doorgaan met het leuke spelletje korfbal. Toppers! Maar dan de nee, waarom dan nee? Nou, omdat je toch ziet dat ze moeite hebben met langere en betere kinderen, maar daar werken we nog aan.

Lees meer

 • Glasbewassingnederland.nl
 • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
 • Official Pizza partner KV Wolderwijd
 • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
 • Bakker Bart
 • Onze KV Wolderwijd webshop
 • KorfbalTotaal.nl
 • Fysio Focus Zeewolde
 • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
 • Financiële Dienstverlening
 • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
 • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
 • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
 • Voor al uw maatwerk
 • De schilders met garantie uit Zeewolde

Evenementen Agenda

Geen evenementen

Competitie Agenda

Oefenwedstrijden ZAAL


Datum: zaterdag 04 november
Aanvang: 09:00 uur.


Bestuursagenda

Geen evenementen

Kantine Agenda

Geen evenementen