Wolderwijd D2 miste de gretigheid...

Het was lastig een een voltallig team te krijgen om te vertrekken. Toch hebben we een speler weten te regelen. Maar we waren laat vertrokken en kwamen net op tijd aan in Elburg, geen goede voorbereiding op de wedstrijd.

We begonnen aan de wedstrijd maar we kregen gelijk al in de eerste 3 minuten drie treffers te verwerken van Elburg D3. Oei dat gaat niet goed komen als we zo doorgaan. De tegenpartij was snel en behendig en we hadden geen antwoord op hun aanvallen. We misten de gretigheid. Toch in de loop van de eerste helft kregen we de bal vaker in ons aanvalsvak. De korf werd vaak geraakt maar ging er niet in. De ballen werden vaak verspeeld door fout aan te gooien of door gewoon te gooien in de handen van de tegenpartij. Bij vlagen waren we goed aan het gooien of waren er mooie acties en dan ging de bal ook richting te korf maar wisten niet te scoren. We gingen met grote achterstand de rust in, 9-0.

Dit keer in de rust een stevige pep-talk met als thema 'gretig zijn' en 'voor de bal gaan'

De tweede helft probeerden ze het om de achterstand weg te spelen. Ze gingen voor de bal en met een paar goede acties werd er toch ons eerste treffer gemaakt door Lydia, een mooi schot. Er werd nu wel om de bal gestreden, zo fanatiek dat Timon en zijn tegen speler allebei voor de bal gingen, met een vaart naar de bal sprongen, elkaar in de lucht flink raakte en er een oeeii door de zaal ging toen ze beide hard op de grond klapte, ff bij komen en doorgaan. De korf werd vaker gevonden door ons in de tweede helft maar de bal wou er niet in. Totdat Iwan met een afstand schot ons tweede punt binnen haalde 12-2. De achterstand was te groot en Elburg D3 te sterk. De scheidsrechter floot de wedstrijd af met een score van 16-2.

• DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Official Pizza partner KV Wolderwijd
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Bakker Bart
  • Onze KV Wolderwijd webshop
  • KorfbalTotaal.nl
  • Fysio Focus Zeewolde
  • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
  • Financiële Dienstverlening
  • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
  • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
  • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
  • Voor al uw maatwerk