Wolderwijd D2 zit in het ritme van winnen …

Vorige week wonnen ze tegen de Sparta D3... En afgelopen zaterdag moesten we tegen Elburg D4. De wedstrijd begon en vrij in begin kregen we de eerste treffer tegen 1-0. Balen, dit is geen goed begin. Maar de bal snelheid was hoog binnen de groep maar ook over het veld heen. Voor sommigen lastig om te volgen maar de aandacht verslapte niet waardoor ook wij tot een schietkans kwamen en scoorde, 1–1. Iedereen is warm gespeeld en we gingen gelijk op. Het werd 2-1, 2-2, er werden weinig fouten gemaakt alleen kunnen wij nog wel ff goed trainen op afvang. Maar de wedstrijd ging verder, Aniek ging eruit omdat ze een pijnlijke schouder had en Ilana nam haar plek in voor de laatste 2 minuten voor de rust. De bal werd weer snel naar ons aanval vak gespeeld en goed rond gespeeld, we creëerde weer een schiet kans en scoorde. We gingen zo met 2-3 de rust in.

Na de rust ging we door met scoren van de 2-3 met de rust werd het al snel 2-7. Het liep lekker in het team en de wissels die we toepasten hadden geen effect op het team iedereen bleef goed spelen en met z'on allen maken we er een mooie wedstrijd van. Charita, Mattijs, Lydia, Timon en Anneleen kwamen tot scoren door goed spel, verdedigend of aanvallend van de rest van het team. Elburg D4 kwam in de tweede helft nog twee keer tot scoren maar na de 4-8 was de tegenstander moe en wij bleven sterk spelen, ook al waren we moe, met als einduitslag 4-10.

Bedankt Mattijs, Anneleen en Angela voor het invallen.

• DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Official Pizza partner KV Wolderwijd
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Bakker Bart
  • Onze KV Wolderwijd webshop
  • KorfbalTotaal.nl
  • Fysio Focus Zeewolde
  • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
  • Financiële Dienstverlening
  • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
  • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
  • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
  • Voor al uw maatwerk