Wolderwijd D1 wint moeizaam

Wolderwijd D1 moest afgelopen zaterdag spelen tegen Oranje Zwart D1. De uitwedstrijd was met ruime cijfers gewonnen, maar de waarschuwing van de trainers was om deze thuiswedstrijd niet te onderschatten. Al snel werd duidelijk dat Oranje Zwart een groot aantal andere spelers (waaronder 2 zeer lange spelers) mee naar Zeewolde had genomen. Wolderwijd was dus gewaarschuwd.
Het Wolderwijd dat de score opende. Angela scoorde een afstandschot. En, daarna gaf Angela een doorloopbal aan Matthijs aan die ook door het mandje ging, 2-0. Ook de 3-0 was een doorloopbal van Matthijs, nu aangegeven door Esther. Pas toen wist Oranje Zwart te scoren, via een doorloopbal. Met deze 3-1 stand werd er van functie gewisseld en daarna was het 2x de beurt aan Martijn. Twee schitterende afstandschoten, waarvan de laatste de mand niet eens raakte! Met deze 5-1 stand werd er gerust.
Het praatje in de rust was dat we weliswaar voor stonden, maar dat we beter konden spelen. De stand voor de overwinning moest zeker flink uitgebreid kunnen worden.
Helaas bleek daar in de tweede helft niets van waar te worden. Met heel veel plaats foutne werd er nog slechts 2x gescoord, waarvan 1 voor Wolderwijd en 1 voor Oranje Zwart. Het doelpunt van Wolderwijd was zelfs een strafworp, Angela werd onreglementair gestopt en Matthijs rondde de strafworp netjes af.
De overwinning is binnen en Wolderwijd D1 staat nog steeds op de 1ste plaats.....

• DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Official Pizza partner KV Wolderwijd
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Bakker Bart
  • Onze KV Wolderwijd webshop
  • KorfbalTotaal.nl
  • Fysio Focus Zeewolde
  • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
  • Financiële Dienstverlening
  • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
  • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
  • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
  • Voor al uw maatwerk