Wolderwijd D1 maakt het erg spannend in poule D1E

Na 2 weken geen wedstrijd gespeeld te hebben ontving Wolderwijd D1 in de thuishal mede-kampioens kandidaat Dindoa D2.
Nadat verschillende spelers van Wolderwijd D1 al ingevallen hadden in andere teams kon de wedstrijd tegen Dindoa beginnen.
Dindoa maakte al snel 0-1 door een afstandschot, maar Angela antwoordde met het afmaken van een doorloopbal. Daarna forceerde Angela een strafworp, welke door Matthijs afgemaakt werd, 2-1. Met 2 afstandschoten wist Dindoa weer op voorsprong te komen, maar nog voor rust maakte Anneleen gelijk met een doorloopbal, 3-3.
Het praatje in de rust was vooral gericht op het feit dat Wolderwijd meer felheid moest laten zien.
Helaas kwam dat in de tweede helft niet echt naar voren, Dindoa bleef feller waardoor Wolderwijd het moeilijk bleef hebben om de bal over te spelen. Toch bleef de strijd gelijk op gaan. Dindoa opende na rust met weer een afstandschot. Maar Rick scoorde de gelijkmaker via een omdraaibal. En ook het volgende doelpunt kwam van Rick, weer een omdraaibal. Daarna was het Matthijs die Wolderwijd zelfs op 6-4 voorsprong bracht, dit keer een fraai afstandschot. Maar Dindoa wist weer op gelijke hoogte te komen via alweer een afstandschot en een korte kans. Matthijs gaf Rick een mooie dieptebal aan en Rick scoorde het laatste doelpunt van Wolderwijd. Helaas wist Dindoa nog wel te scoren, nogmaals 2 afstandschoten en een doorloopbal. De eindstand kwam hiermee op 7-9 en het eerste verlies voor Wolderwijd D1 was een feit.
Dindoa staat nu op doelsaldo boven Wolderwijd. Rood-Wit heeft nog een extra punt laten liggen tegen Unitas. De strijd om het kampioenschap is nog lang niet gestreden.
Nu eerst de feestdagen en dan op 3 januari zal Wolderwijd D1 afreizen naar Kampen om daar de eerste ronde tegen DOS Kampen af te sluiten. Hopelijk zitten de oliebollen dan niet te veel in de weg.........

• DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Official Pizza partner KV Wolderwijd
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Bakker Bart
  • Onze KV Wolderwijd webshop
  • KorfbalTotaal.nl
  • Fysio Focus Zeewolde
  • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
  • Financiële Dienstverlening
  • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
  • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
  • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
  • Voor al uw maatwerk