Wolderwijd D2 speelt top wedstrijd tegen Sparta D3

Wolderwijd d2 vs2We konden de zaal en ingang moeilijk vinden vanwege de verbouwing daar in zwolle. Maar we waren net op tijd.

We begonnen moeizaam aan de wedstrijd. De eerste 3 à 4 minuten kwam de bal niet in ons aanval vak. En als de bal in het aanval vak was kwamen we niet tot scoren. Maar Angela opende de score met een mooie doorloop bal. Ook nu weer gingen het redelijk gelijk op, we hadden moeite met het verdedigen van Sparta's doorloopballen, gelukkig scoorde ze niet vaak uit die positie maar ze kwamen er wel vaak doorheen. Bij Charita maakte Sparta een fout waardoor Charita de strafworp mocht nemen en scoorde, fantastisch. Wij en Sparta waren aan elkaar gewaagd maar wij hielden stand en in de rust stond het 2-3 voor ons.

De tweede helft begon, wij hadden wat spelers gewisseld en de tegen partij ook. Het was weer ff zoeken maar al snel pakten we de draad op. Sparta maakte in de tweede helft twee keer een fout waar door we strafworpen kregen. Sparta bleef in ons verdedigingsvak veel druk geven waardoor we het nog best moeilijk hadden. We begonnen als team steeds beter te spelen en we kwamen steeds vaker in score-positie en benutte ze ook. Maar we konden niet onze aandacht laten verslapen met verdedigen want Sparta's aanval vak was sterk en bewegelijk. Zij konden vaak schieten maar kwamen niet tot scoren. De laatste 4 minuten was Sparta moe en wij zetten door... 5-7, 5-8 .. en zo ging het door. Tot onze eindstand van 5-10... Goed gespeeld D2.

Bedankt Lotte, Angela en Mischa voor het invallen

• DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Official Pizza partner KV Wolderwijd
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Bakker Bart
  • Onze KV Wolderwijd webshop
  • KorfbalTotaal.nl
  • Fysio Focus Zeewolde
  • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
  • Financiële Dienstverlening
  • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
  • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
  • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
  • Voor al uw maatwerk