Wolderwijd D1 wint ook tweede zaal wedstrijd.

Afgelopen zaterdag moest Wolderwijd D1 aantreden in eigen huis tegen ASVD D2. Het werd een moeizame wedstrijd en Martijn had een nóg langere heer dan vorige week, maar deze heer bleef op afstand, waardoor Martijn veel kon schieten. Helaas gingen de mooie schoten er niet in, maar er kwamen wel kansen voor de anderen.

Het eerste doelpunt kwam uit een afstandschot van Matthijs welke afgevangen werd door Esther die onmiddellijk deze korte kans benutte. ASVD beantwoordde dit doelpunt pas na de functiewissel, door ook een korte kans te benutten. Maar Lotte wist een doorloopbal af te maken waardoor Wolderwijd weer op voorsprong kwam. Helaas wist ASVD voor rust nog de 2-2 te maken door een afstandschot erin te leggen.
Het praatje in de rust was kort, maar krachtig (zo bleek in de 2e helft). Kansen afmaken en meer knokken voor de bal.
Angela was de eerste die scoorde na de rust, een afstandschot. Maar al snel antwoordde ASVD met een doorloopbal en ook een korte kans werd benut. Hierdoor stond ASVD voor het eerst op voorsprong, 3-4.
Maar toen kwam Wolderwijd los en Esther, Matthijs en Mischa scoorden allen vanaf afstand waardoor het opeens 6-4 was. Het bleef spannend omdat ASVD nog een korte kans afrondde, 6-5. Maar Martijn bracht de marge weer naar 2 met een doorloopbal. ASVD gaf niet op en scoorde nog een afstandschot, 7-6. In de allerlaaste seconde bracht Lotte met een schot van heel ver de eindstand op 8-6.
Zoals aangegeven in de rust werd er nu goed geknokt voor iedere bal en werden ook meer kansen afgemaakt.
Helaas moesten we Anneleen missen, maar Irissa (1ste helft), Nikita en Lydia hebben dit goed ingevuld. Bedankt!

• DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Official Pizza partner KV Wolderwijd
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Bakker Bart
  • Onze KV Wolderwijd webshop
  • KorfbalTotaal.nl
  • Fysio Focus Zeewolde
  • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
  • Financiële Dienstverlening
  • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
  • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
  • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
  • Voor al uw maatwerk