Wolderwijd D2 neemt koppositie over

Zaterdag 25 januari was dé dag voor KV Wolderwijd D2.

De koppositie kon worden overgenomen van Reflex D1. Reflex was de enige die de D2 had verslagen (3-6). Dus we wisten dat er deze uitwedstrijd gevochten moest worden voor de punten.
Met een enigszins gewijzigde opstelling trad Wolderwijd D2 aan tegen Reflex D1.
De wedstrijd begon enigszins onwennig het leek erop dat de speelsters zenuwachtig waren. De kansen werden niet goed benut maar er werd wel goed gecombineerd. Gelukkig scoorden we wel als eerste. Daarna was het de beurt aan Reflex, waarna Reflex de leiding overnam. Vlak voor het einde van de eerste 10 minuten kwam Wolderwijd weer gelijk 2-2.
In de volgende 10 minuten liep Wolderwijd uit naar een 2-6 voorsprong.
Tijdens de rust werd aangegeven dat er verdedigend wat moest veranderen.

Dit werd vervolgens goed toegepast door alle 4 de dames waardoor Reflex het nog moeilijker had om aan te vallen.
Na 10 minuten in de 2e helft was de stand 4-9 in het voordeel van Wolderwijd.
De laatste 10 minuten van de wedstrijd werd nogal chaotisch gespeeld van beide kanten. Waardoor de scheidsrechter, en de schrijver van dit verslag, het spel nog maar moeilijk konden volgen. De doelpunten werden over en weer gescoord. Mede doordat er snel naar de korf werd gespeeld en daarbij de lange bal wel eens in de handen van een tegenstander viel. De laatste 2 minuten van de wedstrijd waren nog spannend maar uiteindelijk werd de voorsprong niet meer uit handen gegeven. Wolderwijd D2 won uiteindelijk met een verdiende 9-12 van een Reflex dat het ons nog behoorlijk lastig heeft gemaakt.
Door deze mooie overwinning heeft Wolderwijd D2 de koppositie overgenomen van Reflex D1.
We zijn trots op het team en blij dat er steeds beter wordt samengespeeld. Ook zijn we zeer blij dat waar we op trainen ook toegepast wordt in de wedstrijd.

• DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Official Pizza partner KV Wolderwijd
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Bakker Bart
  • Onze KV Wolderwijd webshop
  • KorfbalTotaal.nl
  • Fysio Focus Zeewolde
  • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
  • Financiële Dienstverlening
  • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
  • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
  • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
  • Voor al uw maatwerk