Wolderwijd D2 boekt mooi resultaat

Nadat vorige week thuis met 3-6 verloren werd van Reflex D1 mocht Wolderwijd D2 deze zaterdag aantreden tegen Ter Leede / De Jager D1 in Leerdam. Zou het deze keer wel lukken om de overwinning binnen te slepen?

Wolderwijd D2 begon sterk aan de wedstrijd. Na tien minuten spelen stond het al 0-5 voor Wolderwijd. In de 2e tien minuten ging Wolderwijd meer druk zetten en kon de tegenstander de bal niet meer kwijt. Helaas kwam Wolderwijd daardoor weinig in balbezit en werd er dus ook niet veel gescoord. Vlak voor rust kreeg Wolderwijd een strafworp tegen doordat er van achteren werd verdedigd. De ruststand was 1-6.

In de rust gaf de coach van Wolderwijd aan dat ze de tegenstander meer ruimte moesten geven zodat de bal onderschept kon worden.

Na 10 minuten gespeeld te hebben in de tweede helft stond het 2-8 voor Wolderwijd D2.

In de laatste 10 minuten van de wedstrijd ging Wolderwijd helemaal los. Er werd goed gecombineerd en de punten waarop getraind is kwamen in positieve zin naar voren. Er werd nog zes keer gescoord.

De eindstand werd 4-14. Een stand om trots op te zijn. En een spelbeeld dat we graag vaker willen zien.

• DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Official Pizza partner KV Wolderwijd
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Bakker Bart
  • Onze KV Wolderwijd webshop
  • KorfbalTotaal.nl
  • Fysio Focus Zeewolde
  • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
  • Financiële Dienstverlening
  • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
  • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
  • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
  • Voor al uw maatwerk