Wolderwijd D1 wint spannende wedstrijd!

Vandaag stond de uitwedstrijd van de KV Wolderwijd D1 tegen Unitas D4 op de planning. Op tijd vertrokken wij met volle moed richting Harderwijk. Bij aankomst begon de D1 met serieus warmlopen, inschieten en geconcentreerd luisteren naar het praatje van onze 2 coaches.

De D1 van Wolderwijd startte de wedstrijd goed, binnen een paar minuten stonden ze al 0-2 voor. Daarna kwamen de tegenstanders ook op gang, en ging het gelijk op. De D1 ging de rust in met een ruststand van 3-7. De coaches gaven aan dat het goed ging en we er hard voor werkt werd, ze gaven nog een aantal puntjes mee waar wij op moeten letten.
De scheidsrechter floot voor het begin van de 2e helft, deze begon de D1 weer goed, maar de tegenstanders kregen meer grip op wedstrijd en schoten op een gegeven moment de 8-8 binnen. De coaches bleven ons aanmoedigen en coachen tijdens deze situatie in de wedstrijd, dit resulteerde in een aantal mooie doelpunten van de D1. De scheidsrechter floot deze spannende wedstrijd af bij een eindstand van 10-12. De eerste punten nemen wij als wolderwijd D1 mee terug naar Zeewolde.

Wij coaches (Lynn & Antoinette) zijn super trots op de D1 hebben hard geknokt voor deze winst!!

• Glasbewassingnederland.nl
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Official Pizza partner KV Wolderwijd
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Bakker Bart
  • Onze KV Wolderwijd webshop
  • KorfbalTotaal.nl
  • Fysio Focus Zeewolde
  • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
  • Financiële Dienstverlening
  • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
  • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
  • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
  • Voor al uw maatwerk