Wolderwijd D1 wint met ruime cijfers van Odik D1

Zaterdag 28 november stond de thuiswedstrijd van Wolderwijd D1 tegen Odik D1 op het programma. Na een gelijk spel, winst en nipt verlies in de vorige wedstrijden wilde dit team goed winnen tegen de hekkensluiter in de poule.
Belangrijk was om de bal goed rond te laten gaan en weinig balverlies te lijden.
Daar was op getraind en dat was deze wedstrijd gelukkig goed terug te zien.
Esther opende de score al snel doordat ze een strafworp forceerde en deze keurig afrondde. Helaas kwam Odik langszij door ook een strafworp te benutten. Vervolgens liep Esther diep en dat zag Lotte goed. Een goed geplaatste bal van Lotte op Esther leverde de 2-1 op via deze mooie diepe doorloopbal. Maar, ook Odik kon doorloopballen scoren waardoor het toch weer 2-2 werd. Maar, Esther bleef maar scoren. Timon loste een mooi schot, maar ging niet door het mandje, Esther ving de bal af en scoorde via deze korte kans de 3-2.
De 12.5 minuut waren voorbij en het was tijd voor de vakwissel.
Toen brak het tijdperk van Angela aan. Met 4 doorloopballen bracht zij de ruststand op 7-2. Met mooie aanvallen waarin iedereen zijn steentje bijdroeg kon Angela afronden, aangegeven door Aniek, Mischa en Joachim (2x).
Het praatje in de rust was om vooral vol te houden, nog harder te knokken voor de bal en de heren aan het scoren helpen.
Helaas was het Odik dat goed aan de tweede helft begon en via 2 doorloopballen terug kwam tot 7-4. Daarna liet Timon zien dat inderdaad ook de heren konden scoren, hij scoorde 2x van een flinke afstand, 9-4 dus. Maar, Timon kon ook aangeven en liet zo Esther nogmaals een doorloopbal afronden. Odik kwam nog terug naar 10-5 met ook een doorloopbal, maar Angela wist ook in de 2e helft te scoren, jawel, nogmaals een doorloopbal, dit keer aangegeven door Mischa. De eindstand was hierdoor 11-5.
Gezegd mag worden dat ook Lotte nog 2 mooie afstandschoten raak schoot, maar helaas werden deze allebei afgekeurd...
De dames hebben veel gescoord, maar het was een prachtige wedstrijd om te zien, waarin iedereen goed mee deed en de heren vooral in de aangeef erg sterk waren.
We zien al uit naar de volgende wedstrijd, 12 december in Barneveld.

• DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Official Pizza partner KV Wolderwijd
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Bakker Bart
  • Onze KV Wolderwijd webshop
  • KorfbalTotaal.nl
  • Fysio Focus Zeewolde
  • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
  • Financiële Dienstverlening
  • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
  • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
  • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
  • Voor al uw maatwerk