KV Wolderwijd D2 was sterker maar net niet gewonnen

We waren lekker op Tijd na een goede tip van André Hoeve dat het adres niet helemaal klopt voor Lelystad. Het weer zit niet helemaal mee, maar we hebben er zin in.

Na lekker warm gelopen en te hebben ingegooid, begon de wedstrijd met een inval scheidsrechter omdat de scheidsrechter die zou gaan fluiten niet kwam opdagen. We hadden gelijk de overhand. Lydia werd elke keer goed gevonden in het midden en zo zette ze elke keer de aanval op. Er werd lekker rond gespeeld en goed gekeken of er wel gegooid kon worden. Zo stond Timon goed vrij, werd aangespeeld, zag zijn verdediger op zich afkomen maar die was te laat ook doordat Timon naar achter stapte, niet aarzelde en schoot, raak. Toch werd deze afgekeurd doordat hij verdedigd stond volgen de scheids, helaas. Maar Timon ging door, nog geen 3 minuten later kreeg hij weer een kans en schoot, weer raak, nu wel 0-1. Bijna gelijk daarna score Nikita de 0-2 omdat onze verdediging de bal elke keer goed onderschepte. En de bal dan ook snel terug bracht in ons aanvalsvak. Wij hadden dik de overhand in de eerste helft. We gingen met voorsprong de rust in.

KV wolderwijd D2

Hopelijk houden ze deze overmacht ook vast in de tweede helft. We begonnen lekker aan de tweede helft. Maar we kregen vrij snel 3 tegenpunten om onze oren, niet omdat er slecht verdedigd werd, maar we hadden een scheids die niet mee werkte. Maar ook al werden er vaak tegen ons gefloten omdat we volgens de scheids te dicht verdedigde, liet de D2 zich niet uit het veld fluiten, ook al stonden we met 3-2 achter. De D2 bleef goed spelen en zo maakte Esther de 3-3 uit een goed opgezette aanval, heerlijk we staan weer gelijk. Nu weer druk zetten, maar dat mocht niet baten. Het werd 4-3, 5-3... en toen kwam er een schoot van Exakwa, Aniek stond er recht voor haar dame binnen arm lengte, de dame van Exakwa schoot toch, raak maar niet afgekeurd 6-3. Iwan's harde werk werd beloond met een punt 6-4. De D2 heeft goed gespeeld maar het mocht niet lukken. Eind stand 6-4

Bedankt Esther en Mischa voor het invallen

• DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Official Pizza partner KV Wolderwijd
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Bakker Bart
  • Onze KV Wolderwijd webshop
  • KorfbalTotaal.nl
  • Fysio Focus Zeewolde
  • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
  • Financiële Dienstverlening
  • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
  • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
  • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
  • Voor al uw maatwerk