KV Wolderwijd D2 wint zeer mooi van De Meeuwen D4

8 uur 's ochtends is best wel vroeg, helemaal als je nog een volledig team bij elkaar moet bellen. Martijn bedankt dat je zo snel wakker bent geworden om met ons mee te gaan.

Maar op het veld in putten waren ze toch allemaal wakker en we stonden op scherp. De eerste officiële wedstrijd buiten begon, dit keer in de juiste klasse. We zetten gelijk druk in de verdediging waardoor de bal vaak werd onderschept en snel werd afgeleverd in ons aanvalsvak. We creëerden kansen die net miste of werden afgefloten omdat ze verdedigd waren. Maar dat maakte niet uit. De korf werd tenminste gevonden. En als ik het goed heb opende Lynn de score met 0-1. Iedereen kreeg wel de kans om de scoren. Timon bracht de stand met een verre afstand schot naar 1-3. Martijn was altijd wel de vrij persoon om aangespeeld te worden en zo pakte hij zijn eigen kansen om te scoren, en dat deed hij ook meerdere keren. Maar hij gaf ook de bal vaak af om iemand anders te laten scoren, leuk om dat de zien.

In de tweede helft was Matthijs gewisseld met Timon. Ook in de tweede helft draaide het allemaal goed, waardoor ik sommige spelers lekker kon coachen hoe ze nog beter konden spelen met hun tegenstander. Nikita pakte ook haar kans om te scoren en maakte de 7-de treffer voor ons. Matthijs vond vaak zijn vrije positie en kon vaak schieten op de korf, en scoorde er ook een aantal, zie foto door aangeef van Nikita een doorloopbal schiet Matthijs er één in. En zo was het een heerlijke wedstrijd om naar te kijken. Eindstand 3-10.

foto kvwolderwijd D2Bedankt voor het invallen Lynn, Martijn en Matthijs

• DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Official Pizza partner KV Wolderwijd
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Bakker Bart
  • Onze KV Wolderwijd webshop
  • KorfbalTotaal.nl
  • Fysio Focus Zeewolde
  • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
  • Financiële Dienstverlening
  • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
  • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
  • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
  • Voor al uw maatwerk